LeoVegas.dk ready? betfair Bethard Casino24 Advertisement

FCN forlænger med talentfuld målmand

| Superligaen | 0 kommentarer
Superliga-spiller hårdt ramt: Fik hjernerystelse i juli - kan stadig ikke træne
FCN forlænger med talentfuld målmand
Foto: Getty Images
FC Nordsjælland har forlænget kontrakten med den unge målmand Peter Vindahl Jensen frem til sommeren 2022.

Den 20-årige målmand Peter Vindahl Jensen har fremtiden på plads.

Den unge FC Nordsjælland-keeper havde egentlig kontraktudløb i klubben til sommer, men den aftale er nu blevet forlænget til sommeren 2022.

 - Der har været nogle snakke med klubben og min agent om, hvad der var bedst for mig, og hvad der var af muligheder. I samarbejde med klubben blev vi enige om, at det er optimalt at blive her, siger Peter Vindahl Jensen til bold.dk.

Peter Vindahl Jensen har i efteråret stået bag Nicolai Larsen i kampen om spilletid. Han er dog klar til at tage kampen op, og han føler sig ikke langt bag Larsen.

- Jeg har været her i nogle år efterhånden uden at spille. Jeg er stadig ung, men jeg synes også selv, jeg har brug for spilletid. Og hvor kan man få det, hvor niveauet stadig er fornuftigt?

- Jeg føler egentlig, at jeg er rimelig tæt på Nicolai Larsen her, og jeg synes, at konkurrencen er god og sund mellem målmændene.

- Jeg tror nok på mig selv til, at jeg tror, jeg kan slå ham af på et tidspunkt. Jeg ved ikke, hvornår det bliver. Forhåbentlig så hurtigt som muligt, det lægger jeg ikke skjul på, siger Peter Vindahl Jensen. 

Den unge målmand er en del af det U21-landshold, der fredag rejser på træningstur til Mexico. Han har spillet to officielle kampe for FC Nordsjælland. 

anton@bold.dk


Se Premier League og meget mere fodbold Kom i gang nu på Eurosport Player 
Advertisement

Af Anton Græsdal Maajen

0 kommentarer

Der er foreløbigt ikke kommet nogle kommentarer til denne artikel.

Vær den første til at kommentere i vores forum.

Søndag 20. januar
Lørdag 19. januar