Luk

FCN halter: Kan ligne vi har glemt hvem vi er

| 3F Superliga | 2 kommentarer

Infoboks

Vejle Boldklub - FC Nordsjælland 2-0
Superligaen Grundspil
24' 1-0 Lasso Coulibaly
33' 2-0 Andres Ponce

Mads Døhr Thychosen er skuffet over FC Nordsjællands indsats i Vejle og kalder kampen lidt symptomatisk for klubbens situation lige nu.

- Det kan hurtigt ligne, at vi har glemt, hvilket hold vi er, og hvor gode vi egentlig er. 

Mads Døhr Thychosen ærgrer sig efter FC Nordsjællands 0-2-nederlag i Vejle, der betyder, at FCN fortsat kun har hentet et point i de seneste syv ligakampe.

- Vi lavede nogle dumme fejl defensivt i første halvleg, og så synes jeg, vi manglede noget vildskab og vilje i holdet. Det kom til at ligne, at de ville det mere end os, at de ville løbe den ekstra meter for hinanden, mere end vi ville det, selvom jeg ved, at det ikke er tilfældet.

- Vi havde bolden meget, men vi præsterede ikke på et højt nok niveau eller var effektive nok. Mod Midtjylland var vi gode på bolden og farlige på vores omstillinger i de første 45 minutter, men her fik vi desværre ikke scoret på vores ene store chance i første halvleg.

- Og det er lidt symptomatisk for vores situation lige for tiden. Vi får ikke scoret på de chancer, vi har, og samtidig er det for nemt at score på os nede i den anden ende. Det er det, der dræber os i øjeblikket, og der må vi kigge indad, fordi vi er simpelthen så sultne efter en sejr, og det er også derfor, at vi er så skuffede, siger Thychosen til fcn.dk.

Han håber nu, at FC Nordsjælland kan rejse sig mod OB i Sydbank Pokalen på onsdag.


Af Martin Schmidt
Onsdag 8. december
Tirsdag 7. december