LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

FCN hyrer Carsten V. Jensen

| Superligaen | 24 kommentarer
FCN hyrer Carsten V. Jensen
Foto: Jesper Poulsen / bold.dk

Infoboks

OB - FC Nordsjælland
Superligaen Mesterskabsspil (19/04)
bet365 2,10 3,60 3,20
NordicBet 2,12 3,70 3,25
Oddset 2,00 3,65 3,65
Stream FC Nordsjælland – FC København på Eurosport Player
Advertisement
Advertisement
FC Nordsjælland har ansat Carsten V. Jensen. Den tidligere FCK-boss indtræder i FCN’s sportslige ledelse på lige fod med Jan Laursen.

Carsten V. Jensen har gået arbejdsløs, siden han fik sparket i FC København sidste år, men nu er han tilbage i aktion. FC Nordsjælland melder nemlig, at de har hyret CV.

Han får titlen sportschef og kommer til at indgå i den sportslige ledelse på lige fod med Jan Laursen. Carsten V. Jensens fokus i dagligdagen vil være på Superliga-sektoren, mens Jan Laursen vil have hovedfokus på at videreudvikle klubbens akademi og talentarbejde.

- Vores nytænkning sker med afsæt i ønsket om, at FCN altid skal angribe og  altid være i front i udviklingen af dansk fodbold. Hensigten er at sikre, at FCN som klub udvikler sig endnu mere, og at det bliver muligt for den sportslige ledelse at ’nå rundt i alle hjørner af maskinrummet’, der både favner et omfattende talentudviklingsarbejde og arbejdet med at implementere disse mange talenter og relationen til Superliga-truppen, siger formand Allan K. Pedersen til klubbens hjemmeside.

- Den meget grundige og lange dialog mellem de to sportschefer i ansættelsesfasen sikrer, at jeg er 100 procent tryg ved denne model, og jeg er ret sikker på, vi får det stærkeste og mest erfarne sportschef-setup i Danmark.

Carsten V. Jensen har første arbejdsdag i Farum i dag.

Stream FC Nordsjælland – FC København på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Kristian Anker-Møller

24 kommentarer

Albert2000 09:41          
Nu mangler vi bare don ø i fcn så køre det for fcn .så kan fck bare holde på don tosse ståle
Finte 09:43          
Godt EFB har " Sports udvalget" så behøves vi ikke sådanne narestreger.
TheCapo 09:46          
Umiddelbart en markant styrkelse af FC Nordsjælland. Held og lykke med det, CV.
Jennerdrengen 10:16          
Gætter på at det betyder at de islandske indkøb nu skal suppleres med en del norske...

AKP har i lidt over 1 1/2 år været sportsdirekør i klubben mens Jan Lauersen trådte et skridt tilbage og mest fokuserede på udvikling og også spillersalg. Jeg gætter på, at dette betyder, at AKP nu trækker sig ud af den daglige drift og nøjes med at være bestyrelsesformand.

Carsten V. Jensen må siges at være en kapacitet at trække ind, så det virker ret fornuftigt.

Det ligner at Lauersen og Carsten V. Jensen skal arbejde meget tæt sammen og som om det er ret godt afstemt mellem dem hvilket også ser spændende ud. Det kan måske også undgå de værste norske fejlkøb :-)

En del af CHL mio. er anvendt på en styrkelse af organisationen hvor man bl.a. har ansat Charles Maskaylane fra FCK som "Club secretary", tidl. Direktør i BIF Ole Palmå som direktør og nu Carsten V. Jensen fra FCK som sportschef. Derudover er kommunikationsafdelingen - hvor man hentede folk fra hedengangne AG København, salg, administration etc også blevet tilført ressourcer. Derudover er sponsorfaciliteter blevet udvidet og forbedret væsentligt.

Efter en kortvarig ide om at man skulle hente "eksotiske spillere med anderledes kompetencer der kunne udvikle FCN´s DNA", er der nu også fastlagt en strategi der har opgraderet ungdomsafdelingen ganske væsentligt og gør at man satser på egenudvikling af spillere kombineret med yngre nordiske talenter fra en højere hylde end tidligere.

Mit bud er, at man nu endelig har fået fastlagt organisation og strategi og, at målet hermed er at være en sub-topklub der - som jeg opfatter det - kan være med i medaljestriden, uden dog, at det nødvendigvis fører til medaljer hvert år.
KøbenhavnØ 10:16          
Det kan FCN vel være tilfredse med.

Hvis han kan skaffe dem et mesterskab fra en ledende position i en anden klub, hvor vidt kan han så ikke drive det når han rent faktisk er i klubben?
CPH-Hotspur 10:22          
Rygtet vil vide, at hans første signing allerede er på trapperne. Pape Pate Diouf skulle være på vej, som afløser for Uffe Bech, der efter sigende er på vej til Salzburg.
FCN4fun 11:15          
Fantastisk kommentar KøbenhavnØ - helt fantastisk :o)

Virker fornuftigt - vi har nu et super stærkt hold bagved holdet - så skal vi bare have holdet med.

Håber meget snart på noget godt nyt.
Fredag 19. april
Torsdag 18. april