Luk

FCN jagter succes: Nedturen er ikke helet

| Sydbank Pokalen | 1 kommentar

Infoboks

FC Nordsjælland - AaB
Superligaen Grundspil (31/10)
Bet25 2,95 3,60 2,31
Oddset 3,15 3,60 2,20
bet365 3,10 3,50 2,20

FC Nordsjælland skal onsdag forsøge at gå videre i Sydbank Pokalen, når de møder VSK Aarhus, men Farum-mandskabet har ikke haft det nemt tidligere i pokalturneringen.

FC Nordsjælland har tidligere vundet den danske pokalturnering, da de senest vandt pokaltitel tilbage i 2010.

Det er dog mange år siden, og Farum-klubbens fans har i de seneste udgaver ikke haft meget at juble over, da FCN gang på gang har skuffet i Sydbank Pokalen. Det skal der dog laves om på i år, hvor de indleder med et opgør mod VSK Aarhus.

Det fortæller assistenttræner Frank Hjortebjerg til klubbens hjemmeside.

- Jeg kan godt forstå, hvis de (fansene, red.) er lidt nervøse oven på vores sidste par sæsoner, for det har været skidt.

- Men vi prøver sgu at gå hele vejen, for vi vil gerne kæmpe med om endnu en pokal til trofæskabet. Og det fortjener fansene i høj grad også. Der var blamagen i Hvidovre sidste år, som stadig er et sår hos os alle sammen, som ikke er helet helt endnu.

- Så vi håber, at vi kan give et plaster på dét sår ved at levere en stærk præstation i morgen og få en god start på pokalturneringen, udtaler Frank Hjortebjerg.

FCN-assistenttræneren referer til pokalkampen i sidste sæson mod Hvidovre, hvor Nordsjælland røg ud i anden runde med et 0-2-nederlag til mandskabet fra 1. division.

VSK Aarhus og FC Nordsjælland tørner sammen onsdag klokken 16:30 på Vejlby Stadion.


Af Raymund Nelausen

1 kommentar

Atreju 18:58          
Jeg tror der menes ´blamagen´.
Torsdag 28. oktober
Onsdag 27. oktober