Luk

FCN-keeper efter 1-3: Kunne have vundet 6-3

| 3F Superliga | 6 kommentarer
FCN-keeper efter 1-3: Kunne have vundet 6-3
Foto: Getty Images

Infoboks

Brøndby IF - FC Nordsjælland
Superligaen Grundspil (15/09)
NordicBet 2,01 4,15 3,15
Oddset 2,10 4,10 3,20

Nicolai Larsen erkender skyld i 1-0-målet og ærgrer sig over FC Nordsjællands manglende skarphed i 1-3-nederlaget til Randers. 

FC Nordsjælland kom bagud 0-3 i første halvleg, men slog tilbage i anden halvleg og fik udover en reducering også skabt to forsøg på træværket og flere store chancer i dagens opgør mod Randers.

Keeper Nicolai Larsen ærgrer sig over de to indkasserede mål på dødbolde, da man havde snakket om og trænet på netop dette op til 1-3-kampen.

Og så medgiver Larsen, at han havde part i det første mål – indlæg der fik lov at passere to glidende stoppere og keeperen.

- Det er hvad, der sker. Det var en dyb bold, der kom ind, og jeg ville gerne ud og havde fat i den. Og jeg skal selvfølgelig bare bruge hænderne.

- Jeg blev lidt fikseret, da Kian (Hansen, red.) kom ned, og det skal jeg selvfølgelig ikke. Brug hænderne, Nicolai, siger Larsen til TV3 Max henvendt til sig selv.

FCN-keeperen ærgrer sig samtidigt over, at offensiven ikke havde mere tur i den.

- Vi kom frem til mange chancer. Kampen kunne i princippet lige så godt være endt 6-3 til os. Vi har ikke mange chancer i første halvleg, men i anden halvleg har vi jo chancerne til at gøre det, synes jeg

FC Nordsjælland har næste søndag besøg af bundproppen Silkeborg.


Af Mikael Blond
Søndag 15. september