Luk

FCN-keeper om koks: En lille misforståelse

| 3F Superliga | 0 kommentarer

FC Nordsjælland-målmand Peter Vindahl Jensen kalder forsvarskokset, der førte til en Randers-scoring i søndagens 4-3-sejr i 3F Superligaen for "en lille misforståelse".

FC Nordsjælland tog søndag en stærk 4-3-sejr ude over Randers i 3F Superligaens mesterskabsspil, og holdet er dermed kommet stærkt fra start i slutspillet med to sejre.

FCN-målmand Peter Vindahl Jensen peger på den effektive offensiv som udslagsgivende for det gode resultat i en kamp, hvor Randers ellers havde bolden mest.

- Det var ikke kampen i dag, hvor vi fik skabt allerflest chancer, men vi får godt nok puttet dem ind, når vi fik muligheden - kæmpe kvalitet oppe foran, og det var godt, at det var nok i dag, siger Vindahl til Eurosport.

- Det viser, at vi er kommet et godt stykke vej siden lige før juleferien, hvor vi var inde i en svær periode. Vi er kommet langt som hold med ni ubesejrede i træk. Vi er kommet langt som hold og har bare en tro på tingene.

Målmanden var ude i et besynderligt koks i eget felt, da FCN ville spille bolden ud af eget felt ved et målspark, som Vindahl Jensen bagefter forklarede. 

- Jeg spiller en bold ud til Ivan Mesik, og vil have ham til at spille videre ud på Daniel Svensson. Han spiller den så på tværs, og jeg tror ikke, at nogen af os vidste, om det var til mig eller Ulrik. Det var en lille misforståelse, og det er hvad, der kan ske. Vi kom videre og viste igen kvaliteten og scorede et til mål, afsluttede målmanden.

Med sejren er FC Nordsjælland kun tre point bagefter AGF på Superligaens tredjeplads, før AGF's egen kamp mod FC Midtjylland søndag.

Støt Randers FC og støt vores sponsorer.


Af Philip Blüdnikow
Mandag 17. maj
Søndag 16. maj