LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

FCN-keeper spår sig selv gode VM-chancer

| International | 0 kommentarer
FCN-keeper spår sig selv gode VM-chancer
Foto: Getty Images

Infoboks

FC Nordsjælland - FC København
Superliga Mesterskabsslutspil (22/04)
bet365 3,60 3,50 2,00
NordicBet 3,60 3,80 1,97
Oddset 3,65 3,65 2,00
Stream Island – Albanien på Eurosport Player
Advertisement
Advertisement
Alex Runarsson var i forrige uge afsted med det islandske landshold, hvor han var én af hele fem målmænd i truppen. Trods den hårde konkurrence, tror FCN-keeperen på en plads i VM-truppen.

Den islandske FC Nordsjælland-spiller Alex Runarsson kæmper en hård kamp med flere velkendte navne, i bestræbelserne på at komme med til sommerens VM-slutrunde i Rusland.

Keeperen kæmper blandt andet om minutterne mellem stængerne med Randers' Hannes Halldorsson samt Frederik Schram, der er på kontrakt i 1. divisionsklubben FC Roskilde.

- Vi var fem keepere med på den seneste landsholdssamling. Vi har egentlig ikke fået så meget at vide med hensyn til hieraki og sådan.

- Jeg tror, at landstræneren udtog så mange målmænd, fordi han gerne ville se os alle en sidste gang, inden han skal træffe en afgørelse og udtage VM-truppen i maj måned.

- Men jeg tror ærlig talt, at Hannes (Halldorsson fra Randers FC, red.) er det klare førstevalg. Og det fortjener han også. Han har gjort det sindssygt godt på landsholdet i lang tid snart.

- Så det er nok nærmere pladsen som reserve, der er i spil. De to andre målmænd som var med til EM, spiller ikke så meget i deres nuværende klubber, så det giver mig håb her i foråret, siger Alex Runarsson til bold.dk.

FCN-keeperen har dog fokus på, at præstationerne fortsat skal være der på klubholdet uge efter uge, hvis en plads i flyet til Rusland skal sikres.

- Men jeg skal blive ved med at levere for FC Nordsjælland. Ellers kommer jeg ikke afsted til VM. Så det er fortsat dér, mit fokus er.

- Jeg tror, min chance er fin. Jeg spiller på et succesfuldt hold, og overordnet set synes jeg også, at jeg har stået en fin sæson.

- Det ville være en kæmpe oplevelse, at komme med til et VM. Noget jeg ville huske tilbage på i hele mit liv. Island er en lille fodboldnation, det er vores første VM nogensinde, og sandsynligheden for, at vi gør det igen lige nu og her, er måske ikke så stor, afslutter han.

Alex Runarsson har fået samtlige Superliga-kampe i FCN-trøjen i indeværende sæson, mens den 23-årige keeper står noteret for tre A-landskampe for Island.

kenneth@bold.dk

Stream Island – Albanien på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Kenneth Hansen

0 kommentarer

Der er foreløbigt ikke kommet nogle kommentarer til denne artikel.

Vær den første til at kommentere i vores forum.

Søndag 21. april
Lørdag 20. april