Luk

FCN-keeper: Stræber sgu ikke efter udlandet

| 3F Superliga | 6 kommentarer
FCN-keeper: Stræber sgu ikke efter udlandet
Foto: FC Nordsjælland

Infoboks

FC Nordsjælland - AC Horsens
Superligaen Grundspil (16/02)
bet365 1,75 3,75 4,33
NordicBet 1,76 3,70 4,65
Oddset 1,72 3,80 4,60
YouBet 1,69 3,85 5,00

FC Nordsjællands 28-årige kaptajn, Nicolai Larsen, har kontraktudløb til sommer, men selv om han er i sin bedste alder, så drømmer han ikke stort om et udlandseventyr. Han håber på at blive i FCN.

FC Nordsjælland-keeperen Nicolai Larsen er i starten af sine bedste år som målmand, og tilmed står han foran kontraktudløb i FCN til sommer.

Altså står han foran muligheden for et skifte uden en transfersum mellem to klubber, men den 28-årige fortalte torsdag, at han håber på en kontraktforlængelse i FCN, selv om dialogen med klubben endnu ikke har udmøntet sig i en aftale.

Larsen kunne godt se sig selv på en større adresse, men han har ikke umiddelbare drømme om et udlandseventyr, som de fleste andre professionelle spillere. Han er godt tilpas, hvor han er, siger han til bold.dk.

- Ligesom alle mulige andre har jeg mod på mere, men for mig handler det om, hvor jeg er glad og har det godt. Græsset er ikke altid grønnere på den anden side, og jeg ved godt, at alle jo stræber efter at skulle til udlandet, men det ved jeg sgu ikke rigtig, om jeg har den store stræben efter, siger Larsen til bold.dk og tilføjer:

- Jo, selvfølgelig, jeg vil rigtig gerne prøve noget i karrieren, men på den anden side har jeg det også godt her, og der er mange ting at gøre her i Nordsjælland. Jeg er slet ikke færdig med Superligaen, generelt, for jeg har det godt.

Nicolai Larsen har i seniorkarrieren spillet for AaB og FCN. Indtil nu har han spillet 253 kampe i Superligaen.

Vokset menneskeligt blandt FCN's unge spillere

Det er ikke nogen hemmelighed, at gennemsnitsalderen i FC Nordsjælland er noget lavere end i de fleste andre klubber.

Derfor er Nicolai Larsen med sine 28 år en af de mest erfarne i truppen, og han har i denne sæson båret anførerbindet, efter Victor Nelsson forlod FCN til fordel for FC København.

Den rolle har Larsen nydt godt af.

- Det har givet mig nogle andre værktøjer, at jeg har skulle tage ansvar og at jeg har haft noget at skulle sige. Det har givet mig meget på det personlige plan at skulle tænke på holdet frem for kun sig selv. 

- Jeg har udviklet mig meget på det menneskelige plan, og det, synes jeg, er sindssygt interessant, siger han og tilføjer:

- Det er der, jeg gerne vil hen, og det er heldigt, at man her i FCN kan indtage den rolle tidligere end i andre klubber.

- Jeg har nydt rigtig godt af, at jeg har prøvet en masse, som de her gutter ikke har, og har kunne dele ud af den erfaring, for det flytter også mig rent personligt.

I FCN er kun 29-årige Mikkel Rygaard og 30-årige Kian Hansen ældre end Nicolai Larsen.

Køb billetter til FC Nordsjællands kommende hjemmekampe her!


Af Jonas Dalgård
Søndag 19. januar