Luk

FCN-keeper trods 1-5-debut: Jeg elskede det

| 3F Superliga | 0 kommentarer

Infoboks

FC København - Slovan Bratislava
Europa Conference League Gruppe F (09/12)
bet365 1,61 3,80 5,00

FC Nordsjællands keeper Emmanuel Ogura fik sin 3F Superligadebut i søndags imod FC København. Det blev til et 1-5-nederlag, men Ogura nød debuten alligevel.

FC Nordsjælland fik i søndags en tur i FC København-maskinen, da man hjemme tabte med 1-5 i 3F Superligaen. Det var dermed klubbens fjerde nederlag på stribe i turneringen, men i hvert fald en enkelt mand fra FCN havde en god dag søndag.

I opvarmningen til kampen blev FCN's normale førstekeeper Eduardo Dos Santos Haesler nemlig skadet, og så måtte 19-årige Emmanuel Ogura i stedet i ilden.

Og trods den noget hektiske optakt til det og det efterfølgende store nederlag på 1-5 var Ogura begejstret for sin debut.

- Det føles virkelig dejligt! Jeg er meget glad for, at jeg nu har fået min første førsteholdskamp. Det er utroligt. Det hele blev en smule hektisk, men jeg er meget glad for at debutere i Superligaen, siger Ogura til klubbens hjemmeside.

Han fortæller også, at han fik en masse støtte op til kampstart af målmandstræner Marco Knoop og de mere rutinerede forsvarsspillere Kian Hansen og Mads Døhr Thychosen.

- Jeg fik en masse support fra Marco, der gav mig en masse råd og fortalte mig, at han troede på mig. Han mig virkelig energien til steppe op. Og jeg havde også nogle gode snakke med Kian Hansen og Mads Døhr, som hjalp mig med at føle mig komfortabel.

Unge Ogura var også tilfreds med sin præstation, selvom resultatet ikke blev som ønsket.

- Taget i betragtning af, at det var min første kamp, så synes jeg, at det var en ret god præstation. På Superliga-niveau skal man være endnu bedre til at læse spillet og bevægelserne omkring dig, fordi kampene går meget hurtigere, end de gør i U19-ligaen.

- Vi lukkede fem mål ind, og det var ikke et godt resultat, men vi må holde hovedet højt og fokusere på den næste kamp, siger Ogura.

FCN spiller næste gang på søndag mod Silkeborg, og her må tiden vise, om Ogura igen skal i aktion, eller om Haesler er klar igen.

Få store oplevelser i Parken! Find billetter til F.C. Københavns hjemmekampe fra 100 kr. her


Af Kristoffer Lind Pedersen
Mandag 6. december
Søndag 5. december