Luk

FCN-komet blev indskiftet i ghanesisk storsejr

| Venskabskampe | 0 kommentarer

Infoboks

Ghana - Qatar 5-1
Venskabskamp

Kamaldeen Sulemana fik den sidste halve time i Ghanas 5-1-sejr over Qatar i en træningskamp mandag. 

FC Nordsjællands Kamaldeen Sulemana var på bænken fra kampens start, da det ghanesiske landshold havde besøg af Qatar i en træningskamp mandag aften. 

Fra bænken kunne han se Brentford-spilleren Tarique Fosu bringe hjemmeholdet foran efter 22 minutters spil, da han var først over en ripost i feltet, hvor han sled sig fri af sin markering og sparkede bolden i nettet. 

Føringen varede til kort før pausen, hvor Ali Almoez bragte balance i regnskabet. 

En lang bold over Ghana-forsvaret fandt hans løbebane. Her vippede han den over den fremstormende målmand, inden han sparkede den i det tomme net til pausestillingen 1-1. 

Et kvarter inde i anden halvleg kom Ghana atter foran, da Thomas Partey forsøgte sig fra kanten af feltet. 

Afslutningen manglede saft og kraft, men det gjorde nu ikke det store, da det i stedet blev en aflevering til Andre Ayew, der fra en fri position i feltet nemt kunne udplacere Qatars målmand. 

Det gav også plads til FC Nordsjællands Kamaldeen Sulemana, der blev indskiftet med en lille halv time igen. 

To minutter efter indskiftningen af FCN-kometen blev det også 3-1 til Ghana, da Samuel Owuso løb fra alt og alle efter en stikning i dybden. Alene med keeperen svigtede han ikke, da han placerede den sikkert i modsatte side. 

Små ti minutter før tid blev Andre Ayew dobbelt målscorer efter oplæg fra hans bror Jordan Ayew, der smart rundede en Qatar-spiller på kanten af feltet, inden han lagde et indlæg ind i hovedet på sin bror, der headede 4-1-scoringen i nettet. 

Caleb Ekuban lukkede og slukkede kort før tid, da han pandede et indlæg fra Owuso i nettet til slutresultatet 5-1. 

 


Af Andreas Roesen
Mandag 18. oktober