LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

FCN-komet: Første mål var en forløsning

| Superligaen | 9 kommentarer
FCN-komet: Første mål var en forløsning
Foto: Getty Images

Infoboks

FC København - FC Nordsjælland
Superligaen Mesterskabsspil (25/05)
bet365 1,44 4,75 6,00
NordicBet 1,51 4,70 5,95
Oddset 1,50 4,70 6,00

Se Copa del Rey-Finalen, Barcelona - Valencia

Live på Eurosport Player

Advertisement
Advertisement

FC Nordsjællands 17-årige offensivspiller Mikkel Damsgaard glæder sig over scoringen i 3-0-sejren over Randers og ser nu frem mod topkampen mod FC Midtjylland.

Efter en god opstart med flere scoringer i testkampene er 17-årige Mikkel Damsgaard startet foråret som fast mand i FC Nordsjælland.

Forleden kom også kometens første ligascoring i 3-0-sejren over Randers FC.

- Det var dejligt at få scoret. Jeg var ekstremt glad for målet, for som angriber skal man jo også helst lave nogle mål. Forhåbentlig kommer der snart flere.

- Det var lidt en forløsning for mig, men jeg er jo normalt ikke en spiller, der scorer mange mål, så jeg tænker først og fremmest over præstationen. Den skal være i orden, siger Damsgaard til fcn.dk og ser frem mod søndagens hjemmekamp mod FC Midtjylland.

- Forhåbentlig får vi stor opbakning fra tilskuerpladserne. Det bliver en svær kamp, for FCM spiller også flot fodbold, og det er derfor, de ligger, som de gør.

Damsgaard fik ligadebut med 11 minutter som indhopper i efterårets 6-0-sejr over Horsens. Siden har han spillet fuld tid i forårets første fem kampe.

Se Copa del Rey-Finalen, Barcelona - Valencia Live på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Mikael Blond

9 kommentarer

jenner4 16:01          
Super talentfuld spiller - det er vel et spørgsmål om tid før de ikke kan holde på ham længere. Fedt at Hjulmand virkelig får skabt de nye talenter og tør bruge dem i Superligaen.
CopenhagenNoice 18:09          
Enig, det kunne andre også tage til sig..
Angreb-mod-Forsvar 21:41          
Slaaaaaap nu af...det hedder hysteri.
FCN<3 00:02          
Undskyld men hvad er det du egentlig mener med hysteri? Knægten er jo bare glad for at have scoret. Eftersom han har vist sine kompentencer i træningskampene, som dog endnu ikke færdigudviklet, er det da forståeligt at både klub og tilhængere er begejstret for at han viser lidt målnæse i suppen?
Lhoff 09:43          
Angreb-mod-forsvar

Jeg mener det er dejligt at sådan nogle unge drenge kan begå sig i suppen er faktisk stolt af det vi spiller noget af det bedste bold i suppen
Det er ok du ikke bryder dig om FCN der er IKKE noget hysteri her så hvorfor skrive sådan noget pis i en FCN tråd du kan jo bare lade være med at læse det og klikke dig ind i tråden
Tag og hæv niveauet
Angreb-mod-Forsvar 21:50          
En 17-årig scorer sit første SL mål, hvorefter man begynder at skrive om hvor længe klubben kan holde på ham. Det kalder jeg hysteri.
FCN<3 01:26          
Sig mig engang, hvis det ikke var fordi man i FCN lever af at producere talentfulde spillere for så at sende dem videre i systemet, så kunne jeg godt give dig ret i din anklage, men da tilfældet netop ér det førstnævnte, så er det da forståeligt at man som tilhængere filosoferer over hvor længe der mon går før han skal afsted og det er der intet hysteri over, det kaldes spekulation, for han har nemlig potentialet til mere end suppen
Tirsdag 21. maj