Luk

FCN-komet: Forlængelse giver mig ro

| 3F Superliga | 0 kommentarer

Infoboks

FC Nordsjælland - OB
Sydbank Pokalen (27/10)
bet365 2,75 3,50 2,45

FC Nordsjælland-kometen Andreas Schjelderup har forlænget sin aftale, og det giver endnu mere ro til at fortsætte udviklingen, siger han.

FC Nordsjælland kan torsdag glæde sine fans med, at den 17-årige norske tekniker Andreas Schjelderup har forlænget sin aftale med klubben.

Schjelderup selv jubler over sin nye aftale, for den giver ham ro til at fortsætte den udvikling, han har haft i klubben over den seneste tid.

- Jeg føler mig meget komfortabel i klubben, det er jo mit hjem nu. Jeg har opbygget gode relationer til spillerne og kender alle meget bedre nu, så jeg føler, at jeg er blevet en del af en familie af spillere, trænere og alle andre i og omkring klubben, siger han til FCN.dk og fortsætter:

- Som en ung spiller har du brug for tid til at udvikle dig. Både som person, men også inde på banen. Så når du kigger efter det, skal du finde en klub, der virkelig tror på dig, stoler på dig og som vil give dig tid og plads til at udvikle dig. Og det er, hvad jeg har fundet her.

- At jeg forlænger min kontrakt nu, gør mig bare endnu mere rolig. Det giver mig ro til at fokusere på min udvikling, og det giver mig tid til at forbedre mig endnu mere som fodboldspiller og menneske. Det er dejligt at mærke tilliden fra klubben og trænerne.

Schjelderup kom til FCN fra Bodø/Glimt og har altså stået på egne ben i Danmark, siden han var 16 år, og det har udviklet Schjelderup både på og udenfor banen.

- Som person er jeg blevet meget modnet på blot ét år. Jeg er vokset meget, og det er svært for mig at beskrive, men især mine forældre kan mærke, hvordan jeg har udviklet mig menneskeligt.

- Inde på banen har jeg udviklet mig på alle områder. Mine fodboldevner, men jeg er også blevet hurtigere og stærkere. Jeg er kun 17 år gammel, så jeg nyder bare livet og fodbold lige nu og forsøger at gøre mit bedste inde på banen.

Schjelderup har i forbindelse med sin kontraktforlængelse fået trøjenummer syv.


Af Jonas Dalgård
Onsdag 27. oktober
Tirsdag 26. oktober