LeoVegas.dk ready? betfair Bethard Casino24 Advertisement

FCN-komet har indfriet sæsonmål: Det er stort

| Superligaen | 0 kommentarer
Superliga-spiller hårdt ramt: Fik hjernerystelse i juli - kan stadig ikke træne
FCN-komet har indfriet sæsonmål: Det er stort
Foto: Getty Images

Infoboks

FC Nordsjælland - Brøndby IF
Superligaen Grundspil (10/02)
bet365 3,25 3,50 2,10
NordicBet 3,40 3,50 2,16
YouBet 3,25 3,60 2,10

Se Premier League og meget mere fodbold

Kom i gang nu på Eurosport Player 

Advertisement
FC Nordsjællands Andreas Skov Olsen har allerede indfriet sit personlige mål for denne sæson. Det er stort, siger han og løfter sløret for det næste antal mål, der skal rundes.

Den ung offensivspiller Andreas Skov Olsen nåede allerede i efteråret at indfri det personlige mål, han havde sat for denne sæson.

I starten af sæsonen sagde han til bold.dk, at han ville op på 10 Superliga-mål, men FC Nordsjælland-spilleren kan med glæde konstatere, at han godt halvvejs i sæsonen er oppe på 11 kasser.

- Jeg havde ikke forventet, at jeg ville opnå det på en halv sæson. Det er stort for mig. Nu har jeg opnået det mål, så nu handler det om at sætte et nyt.

Har du et nyt mål?

- Jeg siger ikke 20 scoringer, men jeg har sagt plus 15 mål i grundspillet, siger Andreas Skov Olsen med et smil.

Selvom den 19-årige offensivspiller har haft stor succes i denne sæson, er han klar over, at han stadig har ting, der skal forbedres.

- Jeg skal lægge meget på i mit fysiske spil. Jeg har en okay størrelse, men jeg har ikke helt lært at bruge den endnu. Det handler både om at holde fast i bolden, når den kommer op på mig, og så bare at bruge min krop mere i duellerne. Det er noget, jeg arbejder på.

- Det handler meget om at have modet til at gå ind i alt og bruge kroppen. Det kommer fra træningsbanen, og så skal jeg se, om jeg kan overføre det til kamp, Andreas Skov Olsen.

Han kan godt mærke, at han er en vigtig spiller for FC Nordsjællands offensiv, og derfor skal han måske også blive bedre til at støtte sine holdkammerater.

- Jeg er ikke den type, der snakker og råber helt vildt meget. Jeg går mere forrest med mit spil. Det synes jeg også er rigtig fedt, men jeg skal selvfølgelig arbejde på at kunne snakke mere og hjælpe andre, når det går godt for mig selv, siger Skov Olsen.

I alle turneringer har det 19-årige talent scoret 15 mål i 28 kampe for FC Nordsjælland i denne sæson.

anton@bold.dk

Se Premier League og meget mere fodbold Kom i gang nu på Eurosport Player 
Advertisement

Af Anton Græsdal Maajen

0 kommentarer

Der er foreløbigt ikke kommet nogle kommentarer til denne artikel.

Vær den første til at kommentere i vores forum.

Onsdag 16. januar
Tirsdag 15. januar