Luk

Luk

FCN lejer Mads Bidstrup i Brentford

| Premier League | 14 kommentarer

Infoboks

FC Nordsjælland har lørdag meddelt, at de har valgt at leje Mads Bidstrup, som er kommet til Farum fra Brentford.

Fra London til Farum.

Det er den rejse, som Mads Bidstrup har taget, da han i resten af sæsonen skal tørne ud for FC Nordsjælland på en lejeaftale fra Brentford.

- Mads er en komplet central midtbanespiller med et meget højt niveau og som, på trods af sin unge alder, allerede har prøvet en stor del i fodboldens verden. 

- Mads bringer derfor både kvalitet og erfaring med sig til FC Nordsjælland, og vi forventer, at han vil kunne byde ind fra første dag i vores miljø, lyder det fra sportsdirektør Mikkel Hemmersam i en pressemeddelelse.

20-årige Mads Bidstrup står i denne sæson noteret for fire kampe i Premier League for Brentford, hvor han har en kontrakt frem til 2023.


Af Raymund Nelausen

14 kommentarer

cabbagefever 09:15          
Han bliver et hit i Superligaen, det er der slet ingen tvivl om.
Martinovic 09:24          
Skulle han ikke til Blackburn?

Det havde nok været en fordel at blive i England.
Dorbjenen 09:33          
Spændende! Men Mikkel Hemmersam fra FCN og Riemer er jo også gamle kammersjukker, så kontakten har været nem xb

Spøg til side, jeg så Blackburn som en spændende mulighed, men FCN kan virkelig også noget, og fedt at få mulighed for at følge ham tæt på.
The Goat 09:35          
Går det ikke lidt imod FCN´ politik. De vil da hellere give spilletid til en 17 årig for at skabe en transfer værdi omkring denne.
Nandeyanen 09:45          
Ikke hvis de henter ham permanent.

Det lyder til fra det interview på FC Nordsjællands hjemmeside at en af mulighederne er at blive i FC Nordsjælland efter sommer.
jeg kommer til at give alt, hvad jeg har, hver eneste dag på banen for denne her klub og det her hold frem til sommer, og så må vi se, hvad der skal ske derfra. Jeg er i Nordsjælland på lån, og jeg er meget glad for Brentford, men jeg vil ikke udelukke noget på forhånd. Det bedste sted for mig, er det sted, jeg gerne vil være
Docmartensen 10:02          
Jeg kender ham praktisk talt ikke, men han må alt andet lige være en forstærkning til nuværende FCN trup.

Og klubben har holdt ord ift 3 tilgange i dette vindue - det er om ikke andet opløftende forud for en (alt for) spændende forårssæson.

Vamos FCN!
Cerezo 10:26          
Med bl.a. Marxen og nu Bidstrup ligner det lidt at FCN har indset at det er nødvendigt med rutine (Bidstrup er ung men han har allerede PL-erfaring) for at klare det pres der kan komme på den unge trup i en evt. nedrykningskamp.

Sammenholdt med at FCN også har lejet Andreas Hansen i AaB til målmandsposten (hvor der klart var brug for forstærkning) og det forspring de har til SønderjyskE og Vejle, tror jeg det er nok til at de klarer skærene.
Fredag 27. maj