Luk

FCN-midt: Skal køre dem rundt i deres pres

| 3F Superliga | 0 kommentarer

Infoboks

FC Nordsjælland - AGF
Superligaen Grundspil (29/11)
Bet25 2,95 3,75 2,32
Oddset 2,90 3,60 2,35
bet365 2,87 3,75 2,20

Magnus Kofod Andersen og de øvrige FC Nordsjælland-spillere kunne notere tre point for 1-0-sejren over Randers, men spillet var ikke prangende ifølge FCN-midtbanen.

På en scoring af Jonathan Amon seks minutter før den ordinære spilletids udløb, sikrede FC Nordsjælland sig mandag aften fuld valuta for anstrengelserne mod Randers FC, der blev besejret med 1-0. 

Det vakte naturligvis glæde hos Magnus Kofod Andersen, der dog også kunne finde ting, der skal arbejdes med på træningsbanen. 

- Det blev en lidt for rodet kamp i forhold til, hvad vi er vant til. Vi manglede måske noget kvalitet og ro på bolden, men det vigtigste var de tre point. 

- Derudover fik vi bygget videre på vores defensive base, som, jeg synes, var rigtig stærk. Den vilje og indstilling som vi viste, det er noget af det, som vi skal bygge videre på, siger FC Nordsjælland-midtbanen til bold.dk.

Randers gentog systemændringen fra slutningen af kampen mod Brøndby senest, hvor holdet gik væk fra deres vante 4-4-2 og over til en 3-5-2 eller 5-3-2 alt efter temperament. 

Den systemændring brugte kronjyderne til skiftevis at stå lavt og kompakt og presse højt på nordsjællændernes bagkæde. 

Det var FCN delvist forberedt følge den 21-årige FCN-midt.

- Både og. Vi havde forventet, at de ville stå lidt lavere. Men det skal jo være en gave, når de presser op. Specielt på hjemmebane skal vi være så dygtige, at vi kan køre dem rundt, men det var vi ikke gode nok til. 

- Når de så gik op, så skulle vi også være bedre til at bruge vores offensivspillere i dybden, når de stod en-mod-en med deres forsvarsspillere. Der skal lidt mere kvalitet i den offensive del. 

'Han er et monster'

Kampen mod Randers blev også Johan Djourous 3F Superligadebut for FC Nordsjælland. 

Den 33-årige stopper har allerede imponeret udenfor banen med sin erfaring, og han skuffede bestemt heller ikke på banen. 

- Nu er det første kamp, jeg spillede med ham og kunne se ham an. Jeg har, som du siger, været afsted med U21-landsholdet, mens han har været her og træne. Og der har jeg hørt, at han virkelig har steppet op. Man får en helt masse ro fra ham både på og udenfor banen. 

- Han er en utrolig ydmyg fyr, som deler ud af sine erfaringer, når vi træner eller sidder og spiser frokost. På banen er han jo et monster, der vinder stort set alle sine dueller på hovedet. Det gør også, at jobbet for os midtbanespillere bliver lidt nemmere, for vi kan stå højere og lægge presset på deres midtbane, afslutter Magnus Kofod Andersen til bold.dk.

Næste opgave for Farum-klubben er på søndag, når de gæster AC Horsens.


Af Andreas Roesen
Lørdag 28. november
Fredag 27. november