LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

FCN og Brøndby delte i åben slagudveksling

| Superligaen | 34 kommentarer
'Hans livs scoring' og 'verdensklasse' - fræk finne med 1-0-hælmål mod Brøndby
Ebbe Sand efter starten i Brøndby: Dette kan jeg godt lide ved Alexander Zorniger
Glasskår på banen: Zorniger gør bizart fund
Fattet Allan Kuhn ikke i tvivl om fejlkendelse: Det er pisse ærgerligt
FC Nordsjælland-profil bekræfter til TV3 Sport: Ja, jeg pressede på for FC Midtjylland-skifte
FCN og Brøndby delte i åben slagudveksling
Foto: Getty Images
Søndag eftermiddag spillede FC Nordsjælland og Brøndby 3-3 i en utrolig chancerig kamp, og dermed er Brøndby tilbage på tredjepladsen i Superligaen. 

Randers FC overtog tidligere søndag tredjepladsen i Superligaen fra Brøndby, men de blå-gule kunne tage den tilbage, hvis det skulle blive til point i udekampen mod FC Nordsjælland. 

En karantæne til Brøndby-topscorer Kamil Wilczek betød, at gæsterne stillede til start med Mikael Uhre og nyindkøbte Simon Hedlund på toppen. 

FC Nordsjælland kom bedst ud af starthullerne, og efter bare ni minutter skulle det kaste et føringsmål af sig. 

Karlo Bartolec sparkede et hårdt, fladt indlæg fra højre side, og bagerst i feltet kom Godsway Donyoh på bolden og sparkede FCN foran 1-0. 

Efter føringsmålet kom Brøndby bedre med, og både Mikael Uhre og Simon Hedlund var i et par farlige situationer, men slutproduktet manglede. 

Da stadionuret havde rundet 20 minutter fik Godsway Donyoh en gigantisk dobbeltchance for at score sit andet mål i kampen, men offensivspilleren misbrugte begge tilbud. 

Brøndby skulle få en gave af FCN-stopperen Abdul Mumin, der efter knap en halv time klodset nedlagde Simon Hedlund. Straffespark til Brøndby, som Besar Halimi sikkert omsatte til 1-1. 

Efterfølgende var der en smule længere imellem chancerne, men i første halvlegs afslutning fik Andreas Skov Olsen en stor chance, da Paulus Arajuuri headede ham fri, men FCN-spidsen headede akkurat over mål. 

Dermed kunne begge hold gå til pause med udsigten til point efter en åben og chancerig første halvleg på Right to Dream Park. 

Kort inde i anden halvleg fik unge Mikkel Damsgaard en stor chance, men den nyudnævnte Brøndby-anfører Benedikt Röcker kom flot tilbage og fik blokeret afslutningen. 

Fire minutter senere var det i stedet Brøndby, der bragte sig i spidsen, da Hedlund fandt Uhre bagerst i feltet, og så var det ingen sag for Uhre at sparke Brøndby på 2-1. 

Glæden varede dog kort for gæsterne, for få momenter senere fik FC Nordsjælland straffespark, fordi Lasse Vigen havde hånd på i feltet. FCN-topscorer Andreas Skov Olsen eksekverede stensikkert og udlignede til 2-2. 

Midtvejs i anden halvleg lykkedes det hjemmeholdet at vende kampen på hovedet endnu en gang. Her blev Godsway Donyoh nemlig sendt afsted, og han noterede sig for sin anden scoring i kampen og bragte FCN foran 3-2. 

Med et kvarter igen fik Ulrik Yttergård Jenssen bolden i mål efter et frispark, men scoringen blev korrekt underkendt for offside. 

Med seks minutter igen tilkæmpede Simon Hedlund sig endnu et straffespark, da svenskeren blev nedlagt af Victor Nelsson. Denne gang var det Josip Radosevic, der skulle sparke, men han var også sikkerheden selv og udlignede til 3-3 med fem minutter igen. 

På trods af flere løse chancer til begge hold blev der ikke scoret yderligere, og derfor sluttede det 3-3 på Right to Dream Park. 

Det betyder, at Brøndby er tilbage på tredjepladsen i Superligaen, mens FCN fortsat er nummer ti. 


Stream Brøndby IF – Esbjerg fB på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Martin Schmidt

34 kommentarer

maqiih 17:53          
Overvej hvilken plads brøndby havde været på hvis de ikke havde fået alt den dommerhjælp.... vel ikke engang i top 8
JG-FCN 17:54          
Blinde linjedommere koster desværre. 2 mand offside på brøndbys eneste reelle scoring. Og som vanligt så forærer FCNs forsvar rigeligt med chancer til modstanderen, nu modstanderen intet selv kunne.

Elendigt dommerarbejde som altid, skidt skidt dommerstand.

Men tak for kampen BIF og dertilhørende fans, det er sgu altid gode kampe FCN og BIF leverer.

Edit: Nogle der ved hvor Kudus var? og hvorfor Amon og Mads Mini var bænket?
Miko666 17:55          
gad vide hvornår a brøndby indser a der SKAL en ny målmand ind...MS har sku smurt sine hansker godt ind i olie
MNH 17:55          
Haha, hvordan filan scorer vi tre mål i den her kamp! Altid max underholdning på plasticen, især i regnvejr. Lækker kamp som reklame for ligaen om ikke andet, to hold der vil fremad banen.

Vi ser uhyggeligt ringe ud bagtil fortsat, så det skal der dæmmes op for, hvis vi skal have en chance for bronze og pokalsucces. Men fedt vi ikke tabte, trods alt.

#forzabrøndby
Danos 17:55          
Hedlund var god. Og point , det var det.
Majhede 17:55          
Brøndby klart bedst set over hele kampen, uheldige at de ikke løber med sejren. Mom må være Röcker
luffelou 17:56          
Der bliver ingen medaljer hvis vi ikke forbedrer os kraftigt.
Tirsdag 23. april