Luk

FCN-profil roser Randers FC: Har en bred trup

| 3F Superliga | 0 kommentarer

Infoboks

FC Nordsjælland - FC Midtjylland
Superligaen Grundspil (17/10)
Bet25 5,40 4,20 1,62
Oddset 5,40 4,00 1,62
bet365 5,00 4,33 1,60

FC Nordsjælland tabte søndag med 2-3 i Randers, og efterfølgende anerkender sjællændernes Magnus Kofod Andersen bredden i Randers FC's trup. 

Søndag var der 3F Superliga på programmet for Randers FC, der hjemme tog imod FC Nordsjælland. 

Det var ikke mere end tre dage siden, at Randers senest havde spillet, da de mødte AZ Alkmaar torsdag i Europa Conference League, men alligevel formåede de at slå FCN søndag med 3-2. 

Det kipper FCN's Magnus Kofod Andersen efterfølgende med flaget for. Han er imponeret over Randers FC's bredde i truppen. 

- Selvfølgelig skal vi kunne udnytte det (at RFC har spillet i Europa). Men jeg synes også, at Randers har en bred trup. De skifter mange i dag, og alligevel synes jeg, at de spiller på et højt niveau, siger Kofod Andersen efter kampen.

- Så man skal også rose Randers' bredde i truppen, de er dygtige til at rotere og har en rigtig bred trup, som de kan gøre brug af.

Trods den flotte anerkendelse af Randers FC's bredde, vil Kofod Andersen dog ikke underkende sit eget holds kunnen i forhold til Randers FC og kampen om top seks. 

Om styrkeforholdet mellem FCN og Randers FC siger Kofod. 

- Det er svært at sige. Nu har vi en FCK-kamp til gode, som kommer til at betyde rigtig meget for os, og det er den, vi har fokus på nu. Så må vi se, hvordan Randers og vi klarer os i mellemtiden, slutter Kofod Andersen.

FC Nordsjælland indtager efter kampen en femteplads i tabellen med fire point op til netop Randers FC, der ligger lige over med 17 point for ni kampe. 

FC Nordsjælland har som Kofod Andersen selv nævner FC København hjemme i næste runde, men inden da skal de til Aarhus i Sydbank Pokalen, hvor VSK Aarhus venter onsdag. 


Af Kristoffer Lind Pedersen
Lørdag 16. oktober