Luk

FCN-profil: Skal måske tilpasse os mere

| 3F Superliga | 2 kommentarer

Infoboks

OB - Randers FC
Superligaen Grundspil (28/02)
Bet25 2,65 3,25 2,60
Oddset 2,70 3,25 2,70
bet365 2,60 3,30 2,70

FC Nordsjællands Magnus Kofod fortæller, at de godt kan være mere udfordret af 3F Superligaens dårlige baner, fordi de spiller meget langs jorden.

I dette forår er FC Nordsjælland fortsat uden sejre. Det er blevet til to uafgjorte og to nederlag, som betyder, at mandskabet er placeret som tredjesidst i Superligaen.

Søndag spillede man 1-1 på udebane mod Randers, hvor FCN's målscorer Magnus Kofod mener, at de skulle tilpasse sig den svære bane mere, end deres modstandere skulle.

- Ja, man kan sige, at vores spillestil er tilpasset noget andet end Randers', der godt kan lidt at spille på længere bolde, vi er mere til spillet langs jorden. Vi vil ikke ændre vores spillespil, men skal tilpasse os en lille smule.

- Det er også det, som vi prøver at arbejde imod. Som sagt tager det nogle kampe med en masse unge spillere, som lige skal vænne sig til, hvornår vi skal spille kort, og hvornår vi skal spille langt.

Holdet fra Farum skulle også bruge lidt tid på at tilpasse sig til banen i Randers.

- Den var bulet. Det tog os lige lidt tid at vænne os til banen, men jeg synes egentlig, at vi får løst det bedre og bedre, som kampen skrider frem, hvornår vi skal kan spille bolden og ligge den af i stedet for at drible rundt.

Selvom FCN er placeret som tredjesidst, så har holdet faktisk kun seks point op til top seks. 

Støt Randers FC og støt vores sponsorer.


Af Theis Fischer Brandt
Fredag 26. februar
Torsdag 25. februar