LeoVegas.dk ready? betfair Bethard Casino24 Advertisement

FCN-profiler forstår Hjulmands beslutning

| Superligaen | 4 kommentarer
Superliga-spiller hårdt ramt: Fik hjernerystelse i juli - kan stadig ikke træne
FCN-profiler forstår Hjulmands beslutning
Foto: Getty Images / Lars Rønbøg

Infoboks

FC Nordsjælland - Brøndby IF
Superligaen Grundspil (10/02)
bet365 3,25 3,50 2,10
NordicBet 3,40 3,50 2,16
YouBet 3,25 3,60 2,10

Se Southampton - Derby

Stream live på Eurosport Player  

Advertisement
Victor Nelsson og Mads Valentin Pedersen har fuld forståelse for, at Kasper Hjulmand har lyst til at prøve noget nyt til sommer.

Det kommer ikke som den store overraskelse for venstrebacken Mads Valentin Pedersen, at Kasper Hjulmand søger en ny udfordring til sommer. 

Her udløber Hjulmands kontrakt, og parterne har allerede meldt ud, at deres veje skilles.

- Jeg vidste godt, at han ikke har lang tid tilbage af sin kontrakt, og når en træner ikke forlænger, betyder det ofte, at der skal ske noget, eller at man har nogle ambitioner lige som os andre, siger Mads Valentin Pedersen til bold.dk.

- Han er en ung træner, så det er forståeligt nok, at han vil ud og prøve noget større. Nordsjælland er en fed klub, som han også selv siger, og han har været her i mange år. Jeg kan sgu godt forstå, at han vil ud og prøve sit eget potentiale af igen.

Forsvarskollegaen Victor Nelsson kan også sagtens forstå, at Hjulmand vil ud og teste sig selv.

- Selvfølgelig. Lige som spillere har trænere også nogle ambitioner og drømme. Nu har jeg ikke prøvet så mange andre trænere, men jeg synes, at Kasper er fantastisk dygtig, måske en af de bedste i Danmark, siger Victor Nelsson.

- Så han skal ud i den store verden og opleve det og træne en større klub. Det er fortjent, og jeg ønsker ham selvfølgelig alt det bedste fra om et halvt år, siger han og påpeger, at han ikke lader sig påvirke for meget af nyheden. 

- Det er selvfølgelig ærgerligt, men det er en del af den branche, vi er i. Det er okay. Nu har vi et halvt år med ham, og så sender vi ham afsted. Det fylder faktisk ikke så meget hos mig, siger Nelsson.

Mads Valentin Pedersen er overbevist om, at Hjulmand bliver en succes i sit næste job.

- Jeg tror, der er mange, der kommer til at savne ham i klubben. Ham og jeg har lidt et had/kærlighed-forhold, siger Mads Valentin Pedersen.

- Vi er uenige om mange ting uden for banen, enige om mange ting på banen og har haft mange heftige diskussioner og samtaler. Men han er jo en fantastisk person og træner. Så jeg er sikker på, at det nok skal gå godt, når han kommer ud, siger backen.

Kasper Hjulmand er i gang med sin anden periode i FC Nordsjælland. I denne omgang har han været i klubben siden januar 2016.

anton@bold.dk

Se Southampton - Derby Stream live på Eurosport Player  
Advertisement

Af Anton Græsdal Maajen

4 kommentarer

AndersUlv 15:28          
Ja, der er ikke noget ghosting over det, selvom han hedder Kasper.
Peter Nielsen 16:43          
Den måde FCN håndterede det mulige skifte til Anderlecht er vel heller ikke ligefrem noget der får en træner til at trippe efter at forlænge sin kontrakt. Personligt synes jeg i hvert fald det var ret overdrevet at kræve en mill euro for en træner med et halvt år tilbage af sin kontrakt, og jeg gætter på det har været medvirkende årsag til at Anderlecht ikke gav Hjulmand chancen.
Young Kendrick 18:28          
@Peter Nielsen
I forhold til Nordsjællands udgangspunkt var at man under ingen omstændigheder ville lade Hjulmand gå væk sommeren som udgangspunkt og at dette var en indforstået aftale samt at Nordsjælland kæmper for top 6, så synes jeg faktisk dit indlæg er meget misforstået.
FC Nordsjælland 21:43          
@ Peter Nielsen

Det har efterflg. vist sig at det ikke så meget var 1 mio. Euro der skilte parterne.

Anderlecht gav FCN under 24 timer til at svare og acceptere et tilbud. Derudover ville Hjulmand have teknisk direktør Flemming P med øjeblikkeligt.

FCN vurderede at hvis man skulle slippe både cheftræner og teknisk direktør og kun havde 24 timer til at acceptere tilbuddet - der vist var et take-it-or-leave-it tilbud - ville man have 1 mio. Euro. Det ville Anderlecht ikke betale.

Derudover var Hjulmands beslutning om ikke at forlænge sin kontrakt taget - og meddelt - klubben allerede før jul. Denne sag har altså ikke haft indflydelse på Hjulmands beslutning.

Anderlecht har over de seneste 3 år gennemsnitligt købt spillere ind for 25 Euro om året. Hvis de var så vilde for at få Hjulmand havde de jo nok sluppet 1/25 af deres transferbudget for ham.
Onsdag 16. januar
Tirsdag 15. januar