Luk

FCN-raket startede igen: Bebrejdede mig selv

| 3F Superliga | 0 kommentarer

Infoboks

FC Nordsjælland - AaB
Superligaen Grundspil (28/02)
Bet25 2,46 3,55 2,60
Oddset 2,60 3,45 2,70
bet365 2,50 3,40 2,70

FC Nordsjællands Ibrahim Sadiq startede søndag for første gang inde siden juli. I skadesperioden har han bebrejdet sig selv for, at han ikke har kunne hjælpe. 

Søndag spillede FC Nordsjælland 1-1 på udebane mod Randers, og det var samtidigt første gang i denne sæson, at Ibrahim Sadiq startede inde.

Den 20-årige ghaneser har været plaget af skader, og han har derfor bebrejdet sig selv for, at han ikke har kunne hjælpe holdkammeraterne.

- Det var en fantastisk følelse at starte inde – meget unikt. Jeg er meget glad for, at alle drengene har hjulpet mig, mens jeg var ude. Så nu ville jeg gerne hjælpe dem. At være ude i flere måneder er hårdt, fordi jeg gerne vil spille. Så det betød meget for mig.

- Selvfølgelig har det været hårdt. Jeg har bebrejdet mig selv rigtig meget, fordi hvis jeg havde været klar, kunne jeg have hjulpet holdet endnu mere. Det er svært at se sine holdkammerater i problemer uden at være dér til at hjælpe.

- Sådan en pause skal man lære fra. Jeg er nødt til at lytte til min krop. Det har åbnet mine øjne for, hvornår jeg skal slappe af, og hvornår jeg skal arbejde hårdt, siger Ibrahim Sadiq til fcn.dk.

Søndag venter AaB på hjemmebane i 3F Superligaen for FC Nordsjælland.


Af Andreas Roesen
Fredag 26. februar
Torsdag 25. februar