Luk

FCN rykker to talenter op på førsteholdet

| 3F Superliga | 6 kommentarer

Infoboks

Randers FC - FC Nordsjælland
Superligaen Grundspil (19/09)
Bet25 2,30 3,65 2,95
Oddset 2,40 3,50 2,90

FC Nordsjælland har valgt at rykke Lasso Coulibaly og Adamo Nagalo permanent op på klubbens førstehold, hvor de nu vil være en del af Superliga-truppen.

Unge talenter og FC Nordsjælland er to ting, der længe har gået hånd i hånd.

Og fredag har klubben valgt at belønne to af klubbens unge talenter med en oprykning til førsteholdet.

For både 18-årige Adamo Nagalo og ligeledes 18-årige Lasso Coulibaly skal fremover være en fast del af FC Nordsjællands Superliga-trup, oplyser klubben.

Adamo Nagalo, der primært gør sig i midterforsvaret, var allerede i sidste sæson i aktion for Superliga-holdet ved flere lejligheder, men nu er han altså blevet rykket permanent op på førsteholdet.

Noget, der skaber glæde hos sportsdirektør Mikkel Hemmersam.

- Det er med stor glæde, at vi nu officielt kan flytte Adamo op i førsteholdstruppen. Hans udvikling er gået enormt stærkt, eftersom han først ankom til Farum i november og allerede tørnede ud i Superligaen i marts. Det vidner om en stor styrke, ikke bare fysisk, men også mentalt at kunne præstere, som Adamo gjorde i sidste sæson, siger sportsdirektøren til klubbens hjemmeside.

Også ghanesiske Lasso Coulibaly, der indtil nu har været en del af klubben U19-hold, er ny mand i førsteholdstruppen.

Midtbanespilleren har allerede fået sine første minutter på førsteholdet i denne sæson, da han spillede lidt over en halv time i søndagens 1-2-nederlag på hjemmebane mod Viborg FF i 3F Superligaen.

Nu kan han dog se frem til endnu mere tid på førsteholdet, og det er noget, der behager klubbens sportsdirektør.

- Lasso har især på U19-holdet vist, hvilken fantastisk talentfuld spiller han er. Lasso er meget seriøs og hårdtarbejdende, hvorfor han på kort tid har gennemgået en meget positiv udvikling.

- Han har allerede fået sine første minutter i Superligaen, og der så man tydeligt de kvaliteter, han har i sit spil. Han er hurtig, aggressiv og hårdtarbejdende. Han bliver spændende at følge i sæsonen, siger Mikkel Hemmersam.

Adamo Nagalo beholder trøjenummer 39 i truppen, mens Lasso Coulibaly får nummer 28 på ryggen.

Næste opgave for Adamo Nagalo, Lasso Coulibaly og resten af FCN-mandskabet bliver søndagens opgør mod AGF i Superligaen. Den kamp spilles klokken 14 på Right To Dream Park.


Af Krister Olsen

5 kommentarer

Fcm<4ever 20:03          
Hvorfor har du så travlt med hvor de har spillet som små ?

Din egen klub har da eksempelvis Daramy, som reelt spillede de første mange år i en BIF samarbejdsklub, men han er da blevet et FCK talent.

Langt størstedelen af FCM"s nyoprykkede spillere har spillet i samarbejdsklubber siden de var små.
MANUMB 20:16          
Men Daramy var jo også fan af fck og ndoye da han var yngre... Tror sgu en 12 årig er ligeglad med hvilken klub hans hold er samarbejdsklub med.
CiroFerrara 20:29          
Hvad insinuerer du? Anygivenday
Fcm<4ever 20:43          
MANUMB

Bestemt, det tror jeg da også, men nu har anygivenday og andre med samme tilhørsforhold været ude med riven i forhold til andre superligaklubber
,hvis ikke talenterne har spillet i en samarbejdsklub siden de var små, hvorfor man må forvente at blive spurgt omkring egen klubs talenter.

Nu skiftede Mo vist først da han var 14 år gammel.


OT.

Det lyder spændende med flere danske talenter i Suppen, er spændt på hvad vi selv får ud af de mange talenter fra eget akademi I førsteholdstruppen.
clausweber 20:45          
der findes dumme spørgsmål og meget dumme spørgsmål. Dette hører vist til den sidste kategori"Har de spillet i farum siden de var små?". der står klart og tydeligt, at de kommer fra Ghana og at de kom i november, så... :)
Torsdag 16. september
Onsdag 15. september