Luk

FCN sælger forsvarsspiller til Haugesund

| International | 9 kommentarer

Infoboks

Molde - Haugesund
Eliteserien (29/11)
Oddset 1,47 4,30 5,90
bet365 1,44 4,33 7,00

Den 25-årige forsvarsspiller Benjamin Tiedemann Hansen skifter FC Nordsjælland ud med norske Haugesund.

FC Nordsjælland har solgt den 25-årige forsvarsspiller Benjamin Tiedemann Hansen til den norske klub Haugesund.

Det meddeler Superliga-klubben på sin hjemmeside.

- Benjamin er en ambitiøs ung mand og har den seneste tid rettet sigtet ind efter endnu mere spilletid, og det vil vi ikke stå i vejen for, sige sportschef Carsten V. Jensen til fcn.dk.

- Benjamin har i sin FCN tid været en vigtig figur både på og uden for banen og en spiller, man altid har kunnet regne med, når der skulle tages fat. Det er den slags ting som vi værdsætter højt i FCN, og han vil altid have en stor stjerne i klubben for sin professionelle tilgang. Vi ønsker Benjamin alt det bedste i fremtiden, siger sportschefen.

Benjamin Tiedemann Hansen har været i FCN siden sommeren 2017, hvor han kom til fra FC Fredericia.


Af Nicolai Skovsgaard Tøfting

9 kommentarer

Alba Bellum 11:40          
der går rygter omkring prisen på 4 kg. vingummi er det korrekt?
Funkeeh 11:47          
Det lyder umiddelbart højt sat
JG-FCN 12:09          
Selv med et forsvar på FCNs yderst usikre niveau er det her ikke noget særligt tab. En ekstra pølsevogn til stadion ville være en ganske fin pris. Men held og lykke i Haugesund da ;)
Tipzy 12:19          
Havde han været bedre teknisk kunne han være blevet en vigtig profil, især med sin størrelse.

Er enige med jer andre om at han nok ikke bliver den vi vil savne mest.
Stagger Lee 12:59          
Han var også alt for gammel.
FC Nordsjælland 13:00          
Mjaeh - det er jo et usikkert forsvar som vi har haft. Han er en spillende forsvarer med stor spilforståelse og sin force i pasningsspillet og dermed en styrke i at spille sig ud af et højt pres. Hans indsats har velsagtens været sån´ gennemsnitlig uden at han har hævdet sig, udover i pasningsspillet, og med et par enkelte meget store børnefejl som har kostet dyrt.

Mit bud var, at børnefejlene burde være udryddet og han ville være en stabil forsvarer på et gennemsnitlig superliganiveau. Spiller man med to i forsvaret står Nelsson/Yttergård dog forrest. Spiller man med tre, ser man større potentiale i Mumin som dermed også er rykket foran ham. Dermed giver et skifte mening såfremt han vil have spilletid. Set fra FCN´s side har man også Tranberg som kan træde ind i stedet, samt et par unge spillere på vej, og dermed giver et skifte mening, særligt når man kan få penge for ham.

Jeg kan dog godt forestille mig, at han med kontinuerlig spilletid ville have yderligere udviklingspotentiale og kunne komme op på et lidt højere niveau, hvilket FCN så pt. ikke kan tilbyde ham. Norsk fodbold på en anelse lavere niveau kunne godt være et sted han kunne udvikle positivt.

All the best - og tak for indsatsen.
Arc light 13:04          
- Benjamin er en smart og duelstærk spiller. Han er også god med fødderne og er en ledertype både på og udenfor banen. Han har aldrig været blandt de største talenter, men han er en spiller som takket være viljestyrke og hårdt arbejde har taget den lange vej for at blive en rigtig god fodboldspiller.

Jeg er enig i "har aldrig været blandt de største talenter"-delen.
Lørdag 28. november
Fredag 27. november