Luk

FCN: Schjelderup er utvivlsomt et stort talent

| FC Nordsjælland | 0 kommentarer

Infoboks

FC Nordsjælland - OB
Sydbank Pokalen (27/10)
bet365 2,50 3,50 2,50

Sportsdirektøren i FC Nordsjælland, Mikkel Hemmersam, er glad for kontraktforlængelsen med Andreas Schjelderup, som han synes er et godt eksempel både på og uden for banen.

FC Nordsjælland har torsdag oplyst på deres hjemmeside, at de har forlænget aftalen med deres norske, unge stjernefrø Andreas Schjelderup.

Schjelderup kom til klubben sidste sommer som bare 15-årig fra FK Bodø/Glimt, og siden har han spillet 25 kampe for klubbens førstehold, hvor han blandt andet sidste sæson bidrog med nogle vigtige mål i FCN's slutplacering i grundspillet indenfor top seks.

Derfor er det også en tilfreds sportsdirektør i FCN, Mikkel Hemmersam, der sætter et par ord på nordmandens kontraktforlængelse.

- Vi er meget glade for at lave en ny aftale med Andreas og samtidig give ham cadeau for de skridt, han har taget i løbet af sin første tid i klubben.

- Andreas er jo utvivlsomt et talent inde på fodboldbanen, men det er mindst lige så inspirerende at opleve hans store vilje, professionalisme og fokus på at ville forbedre sig, udtaler Hemmersam på klubbens hjemmeside.

- Andreas viste i en meget ung alder sine kompetencer frem på Superliga-niveau, hvor han med flere vigtige scoringer i sidste sæson var med til at sende os i top-6. Siden har han blot lagt på sit spil, hvor han også har udviklet sig på fysiske parametre og tager mere og mere ansvar på holdet.

Hemmersam mener dermed, at 17-årige Schjelderup allerede har vist meget i klubben trods sin unge alder, og at samarbejdet kun har varet i lidt over et år.

- Så han har allerede bidraget med en masse, men nu skal vi bygge endnu mere på og tage det næste skridt i Andreas’ udvikling. Han er stadig en ung mand, der har noget at lære og lægge på sit spil, og vi er meget begejstrede for, at vi fortsat skal være med på den rejse.

Foruden skulderklappet til spilleren selv, sender Hemmersam også nogle positive gloser i retning af Schjelderups familie i det norske, som turde sende ham afsted til Danmark og FCN.

- Vi vil også gerne takke Andreas’ familie i Norge. De er en vigtig support for hans karriere og udvikling, og de støttede ham i valget om at flytte til Farum som 16-årig, hvilket vi naturligvis er meget glade for.

Schjelderup har i denne sæson fået ni 3F Superligakampe, hvor han har kvitteret tilliden med tre mål og en assist indtil videre.


Af Kristoffer Lind Pedersen
Mandag 25. oktober