Luk

FCN slog Vendsyssel: FCK venter i pokalen

| Sydbank Pokalen | 18 kommentarer

FC Nordsjælland slog onsdag aften Vendsyssel FF med 2-0 i pokalturneringen, og nu venter FC København i fjerde runde.

Vendsyssel FF tog onsdag aften imod FC Nordsjælland i pokalturneringens tredje runde, og her skulle de to hold slås om at få lov at møde FC København i fjerde runde.

Hos hjemmeholdet var der comeback i startopstillingen til Christoffer Boateng, som har bøvlet med en muskelskade, mens også Rasmus Vinderslev og Jeroen van der Lely fik chancen fra start.

Hos FC Nordsjælland fik den bare 16-årige midtbanespiller Tochi Chukwuani startdebut, mens andre unge folk som Abu Francis, Oliver Antman og Jacob 'Jaxe' Christensen skulle være med til at udfylde det hul, som de to U21-profiler Magnus Kofod og Mikkel Damsgaard havde efterladt.

Opgøret var ifølge FCN's Twitter-profil med nordsjællænderne som de mest dominerende efter kampens 20 minutter, hvor Abu Francis og Ibrahim Sadiq havde haft fine chancer.

Sidstnævnte skulle bruge aftenen på at slibe afslutningskniven, som i fredagens opgør mod Lyngby Boldklub var særdeles sløv.

Mål fik han dog aldrig scoret i onsdagens opgør, men det gjorde til gengæld Clinton Antwi. Efter 28 minutter var han på plads og bragte Superliga-holdet i front.

Fra anden halvlegs start var der skiftet ud i FCN's bagkæde. Rutinerede Kian Hansen var gået ud og blev erstattet af Abdul Mumin.

Om det var det, der var årsagen vides ikke, men Vendsyssel formåede i hvert fald aldrig at slå tilbage på FCN's føringskasse.

I stedet scorede FCN en gang mere. Efter 79 minutter fandt Ulrik Yttergård Jenssen plads ved bageste stolpe og sendte et indlæg fra Oliver Antmann i kassen til 2-0.

Dermed vandt FC Nordsjælland opgøret og er klar til at møde FC København i fjerde runde.


Af Nicolai Skovsgaard Tøfting

18 kommentarer

FC Nordsjælland 21:05          
Det er til tider mere besværligt at være fan af de små hold - særligt når det er en midtugekamp 470 km væk kl 19. Eneste opdatering fra kampen var FCN´s twitterprofil med i alt 8 tweets. Ingen TV, liveopdateringer el. andet.

En al. anden burde have streamet kampen.
Syv7 21:09          
Skal der ikke snart ske noget i Vendsyssel. Den trup de har er den ikke bedre end det, som trænerne får ud af dem?
FC Nordsjælland 21:18          
^ Vendsyssel har vundet 6 ud af de 7 sidste kampe. 6 ud af 8 hvis man regner denne med.
wendelbo 21:21          
Syv7 at man vinder 6 kampe ud af 7.

og ryger ud til et superliga hold i pokalen..

hvad regner du med ?
Slettet(071842192010) 21:30          
FCN og Wendelbo

den første af jer der kan nævne de 6 ud af 7 seneste kampe før i dag Vendsyssel har vundet får en bajer. Mit gæt er at i ikke skal mere end et pr kampe tilbage før i må give op :)
JLS 21:47          
Skaks@

5 sejre og en uafgjort, sådan lige for, at stoppe flueknepperiet.. De har under alle omstændigheder gjort det godt i 6 ud af de sidste 7 kampe - men tabte så til Vejle sidst.. ;)
Onsdag 23. oktober
Tirsdag 22. oktober