LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

FCN snupper norsk forsvarsspiller

| Eliteserien | 5 kommentarer
FCN snupper norsk forsvarsspiller
Foto: FC Nordsjælland

Infoboks

FC Midtjylland - FC Nordsjælland
Superligaen Mesterskabsspil (30/03)
bet365 1,50 4,50 5,75
NordicBet 1,55 4,65 5,45
Oddset 1,55 4,00 6,20
Stream Ranheim – Tromsø på Eurosport Player
Advertisement
Advertisement
FC Nordsjælland bekræfter, at de henter den norske forsvarsspiller Ulrik Yttergård Jenssen i Tromsø.

Torsdag skrev et svensk medie, at FC Nordsjælland blot var et lægetjek fra den norske forsvarsspiller Ulrik Yttergård Jenssen, og nu er skiftet så faldet på plads.

FC Nordsjælland meddeler, at man har hentet 21-årige Jenssen i norske Tromsø.

- Jeg er både glad og stolt over at skrive under på kontrakten med FC Nordsjælland. Det er en klub, som producerer mange gode spillere og de har et akademi, som virkelig udvikler nogle dygtige unge spillere, som man giver chancen, siger Jenssen til klubbens hjemmeside.

- Jeg tror, at klubben kan være med til at forsætte min udvikling, og gøre mig til en endnu bedre fodboldspiller. Der har været en utrolig professionel tilgang fra alle de mennesker som jeg har mødt, og deres faciliteter ser meget gode ud.

Jenssen har været halvandet år i Tromsø, som han kom til fra franske Lyon. han er fast mand på det norske U21-landshold.

Stream Ranheim – Tromsø på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Sara Margren

5 kommentarer

Tiko 14:48          
Fremragende nyhed! Tag lige en snak med brormand, Ulrik
grundlovsdag 17:35          
Herligt, endnu en udlænding til dansk fodbold...
BlueAndWhiteForever 19:12          
Når nu de praler med , at de har sådan et fantastisk akademi , hvorfor henter de så stadig spillere fra andre klubber ?
bold3520 19:24          
Endnu et konstruktivt indlæg fra Lyngby?
Jennerdrengen 19:24          
Herligt, endnu en udlænding til dansk fodbold..
Nu lever vi i en globaliseret verden...

Hvis din pointe er, at man ikke satser tilstrækkeligt på danske talenter, så er det vist den forkerte klub du retter din kritik imod. FCN er den klub i Superligaen der bruger flest egenudviklede spillere.

FCN har detaljerede planer for hvem der skal spille på 1. holdet om 1,2,3,4 - 8 år frem i tiden, på alle pladser. Spillerne på U-holdene skoles til at overtage disse pladser.

I den givne situation stod FCN med kun 1. venstrebenet forsvarer til at spille venstre midtstopper i et tre-mands forsvar og havde samtidig brug for en vis rutine, men fremfor alt et stort talent. Dette findes ikke lige pt. i fødekæden hos FCN og man har derfor måttet søge uden for egne rækker for at finde den rigtige. Samtidig også til en pris der helst ikke oversteg ½ mio. Euro. En så specifik profil på en spiller kan godt være svær at finde.

Man finder så en i Norge, der regnes for en af de bedste midstoppere i Norge, til en pris man kan/vil betale. Han kan samtidig spille flere pladser: defensiv midt, venstre back - udover midtstopper. Han har 39 kampes erfaring på højeste niveu i Norge. 61 U-landskampe. Han været udtaget til A-landsholdet (men dog ikke spillet). 3 års ophold som ungdomsspiller i Lyon giver ham formentlig også kompetencer, som ellers ikke lige er til at finde.

Han er altså vant til spilsystemet, lever op til meget detaljerede krav, ung, erfaren, en af de bedste midstoppere og en profil i Tippeligaen i en alder af 21.

Det kan da vist godt være svært lige at finde en tilsvarende dansk profil til en tilsvarende pris.
Når nu de praler med , at de har sådan et fantastisk akademi , hvorfor henter de så stadig spillere fra andre klubber ?
Med al respekt - så tager den kommentar vist prisen for dagens dummeste.

Ingen klubber på højeste niveau spiller med 100% egenudviklet hold. FCN har som ultimativt mål at spille med et 100% egenudviklet hold i løbet af nogle år, men har ikke noget imod at supplere udefra hvis det er nødvendigt. Indtil da er FCN det hold i Superligaen der benytter flest egenudviklede spillere. I øjeblikket har 19 ud af 28 spillere været i egen ungdomsafdeling. Normalt er der 6-8 egenudviklede spillere i start-11´eren.
Lørdag 23. marts
Fredag 22. marts