Luk

FCN-stopper vil revanchere 4-0-nederlag

| 3F Superliga | 1 kommentar

Infoboks

SønderjyskE - FC Nordsjælland
Superligaen Grundspil (06/12)
Bet25 2,23 3,70 3,05
Oddset 2,25 3,65 3,05
bet365 2,15 3,60 3,10

Benjamin Hansen har store ambitioner om, at FC Nordsjælland søndag eftermiddag skal revanchere det 4-0-nederlag, klubben løb ind i i den seneste Superliga-kamp mod Hobro IK.

FC Nordsjælland fik sig lidt af en lussing, da klubben tidligere i efterårssæsonen mødte Hobro IK i Superligaen. Nordjyderne var overlegne og vandt 4-0.

Søndag mødes de to mandskaber igen, og hos FCN's Benjamin Hansen, som spillede fuld tid i 4-0-nederlaget er revanchetørsten stor.

- Det gjorde lidt ondt på os sidst. Vi var hurtigt videre, men man kunne godt mærke, at det slet ikke var acceptabelt.

- Det var første gang i min tid i klubben, at man slet ikke kunne genkende FC Nordsjælland. Så vi har noget, vi skal have revancheret, siger Benjamin Hansen til bold.dk.

Siden nederlaget til Hobro har FCN kun tabt en kamp i Superligaen. Senest blev det endda til en imponerende 3-1-sejr i Telia Parken.

- Vi skal bare ind og køre videre på vores stime. Vi har spillet sindssygt godt i de seneste kampe, og vi har en kæmpe sult for at snuppe de tre point, siger Benjamin Hansen.

- Især de sidste par kampe mod AC Horsens og FC København, har vi fået det defensive til at fungere som hold. Mod FCK var vi rigtig gode til at holde en høj linje. De løb hele tiden i offside, og de havde vel egentlig ikke rigtig særlig meget andet end deres straffespark.

- Vi blev presset i bund i slutningen, men det  var ikke fordi, de havde massevis af chancer. Så det går virkelig fremad rent defensivt, og det giver noget selvtillid at vide, at  vi ikke skal score fire mål for at vinde, siger Benjamin Hansen.

FC Nordsjælland slutter uanset hvad efteråret på tredjepladsen. Og det er selvom klubben i sommer solgte spillere som Markus Ingvartsen, Andreas Maxsø og Stanislav Lobotka.

- Det er en rigtig stor præstation. Da jeg var i FC Fredericia og endnu ikke have hørt om interessen fra FCN, så tænkte jeg da også, at de ville få det svært, når nu de solgte de der spillere, siger Hansen.

- Men som vi har set så mange gange før, så står der bare folk klar i kulissen, og det har jeg også oplevet. Der er selvfølgelig nogle ting at arbejde med hos de unge, men det er nemt at falde ind på holdet og bare køre på i den stime, som resten af truppen arbejder på.

- Vi har også et godt sammenhold og bakker hinanden op - det er sindssygt vigtigt. Det er vildt flot at ligge på tredjepladsen efter så store klubber som FCM og Brøndby, siger Benjamin Hansen.

FCN og Hobro mødes søndag eftermiddag klokken 14.00 på Right to Dream Park i Farum.

nicolai@bold.dk


Af Nicolai Skovsgaard Tøfting
Tirsdag 1. december
Mandag 30. november