LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

FCN: Stor interesse for Lobotka

| Superligaen Grundspil | 7 kommentarer
FCN: Stor interesse for Lobotka
Foto: Getty Images

Infoboks

FC Nordsjælland - FC Midtjylland
Superliga Mesterskabsslutspil (29/04)
bet365 3,00 3,60 2,20
NordicBet 3,05 3,80 2,18
Oddset 3,00 3,65 2,25

Se Manchester United - Manchester City

Stream live på Eurosport Player 

Advertisement
Advertisement
FC Nordsjælland afviste før denne sæson et stort bud på Stanislav Lobotka, men ved, at det er sandsynligt, at han forlader klubben til sommer.

FC Nordsjælland hentede i 2015 den unge slovakiske midtbanespiller Stanislav Lobotka til klubben, og Lobotka har udviklet sig til en stor profil i Superligaen.

Sportschef i FCN, Carsten V. Jensen, afslører overfor BT, at der allerede i sommer blev lagt et stort bud på Lobotka.

- Jeg kan i hvert fald sige, at det var et beløb, som de fleste klubber ikke ville betænke sig ved at sælge ved. Det ville nok være en ny transferrekord de fleste steder, siger CV til BT og forklarer om et muligt sommersalg:

- Vi har besøg af rigtig mange klubber, når vi spiller. Der er naturlig stor interesse for ham, fordi vi som klub satser på at udvikle de unge. Han er blevet opdaget, og sandheden er også, at vi nærmer os det tidspunkt, hvor han må tage et skridt videre. Vi er en udviklingsklub, og selvom vi vil elske at have ham en sæson mere, og det kan sagtens ske, er han et 'top target' for mange.

22-årige Lobotka har kontrakt med FCN til sommeren 2019.

Se Manchester United - Manchester City Stream live på Eurosport Player 
Advertisement Advertisement

Af Mikkel Nøhr

7 kommentarer

Schelden 09:17          
Stanislav Lobotka er en rigtig, rigtig dygtig spiller. Han er dygtig til alt det, Kasper Hjulmand og FCN gerne vil. Han er god på bolden og hans omgang i småspillet er ligeledes godt. En stadig ung, klog og dygtig midtbanespiller. Det undrer mig ikke, at der er mange, der er interesseret i ham, og gerne vil betale en stor sum for ham. Spørgsmålet er hvor højt. 12-15 mio?
Afløseren 09:38          
Lobotka har længe været en af de bedste spillere i ligaen, jeg er sikker på at prisen for ham kommer op omkring de 20 mio kr.
Peter Nielsen 10:01          
Hvis prisen skal være lig med transfer rekord i de fleste klubber skal den vel være over 20 mill. Mon ikke den skal helt op på 40. Det kommer selvfølgelig an på hvad der menes med de fleste. Er det nok bare det er rekord i 50% af klubberne eller skal man nærmere de 80% ?

Nu har jeg ikke styr på hvad der er rekord i de fleste klubber, men FCK, BIF, FCM, har i hvert fald solgt spillere til den pris. EfB, Randers, OB og AaB har vel også en rekord på over 20.
mich9415 10:02          
Manden mangler slutprodukt. Ingen SL-mål i karrieren for FCN, endda på et hold, hvor han har licens til at bevæge sig med frem i feltet. 4 assists i sæsonen er til gengæld en fremgang. Utrolig spændende spiller, men 20 mio lyder af meget holdt op mod mandens bedrifter.
Riizzo 11:06          
@Peter Nielsen
AaB har lige solgt Bassogog for 45 mio?
JonathanFoldenn 12:29          
Neeeeeeeeeej! Ik lobo
Mester-Jones 14:13          
Satans, havde godt håbet vi kunne holde ham indtil næste sommer.
Maxsø er også stensikkert ude til sommer, og Marcondes har udløb til jul. Ingvartsen er også på ønskelisten i mange større klubber.

Kæmpe risiko for at vi mister alle de 4 spillere, og så er stammen på holdet væk. Håber vi kan holde 2/4, og det mest realistiske må være at holde på Marcondes og Ingvartsen.

Mon ikke Lobotka kan sælges for 20+
En spiller med den teknik og ro bør ikke gå for færre penge.
Onsdag 24. april