Luk

FCN strammer op efter BIF's corona-tilfælde

| 3F Superliga | 0 kommentarer

Infoboks

FC Nordsjælland - AaB
Superligaen Mesterskabsspil (12/07)
bet365 1,95 4,20 3,25
Oddset 1,97 4,00 3,40
YouBet 2,00 4,15 3,40

FC Nordsjælland har ikke nogen corona-tilfælde efter søndagens kamp mod Brøndby, men strammer alligevel op på deres protokoller.

To Brøndby-spillere er blevet testet positive for coronavirus, og det får nu FC Nordsjælland til at stramme op på deres protokoller.

Farum-klubben mødte Brøndby i søndagens kamp, hvor Simon Hedlund og Samuel Mraz var på banen, men FCN er ganske rolige.

- FCN kan bekræfte, at alle protokollerne blev overholdt i forbindelse med afviklingen af kampen søndag aften, hvilket bl.a. betyder at de to klubbers spillere og ansatte blev holdt adskilt fra hinanden på alle tidspunkter med undtagelse af på banen under selve kampen, hvor risikoen for smitte anses som minimal.

- FC Nordsjælland tager derfor situationen med sindsro. Hele truppen og staben blev testet for Covid-19 mandag formiddag og alle tests var negative.

- Pga. de to tilfælde i Brøndby vil FCN dog nu opgradere monitoringen af spillere og stab yderligere fra, hvad protokol og procedure foreskriver, og klubben har samtidigt, ud fra et forsigtighedsprincip, arrangeret ekstra test nu på torsdag for alle i og omkring 3F Superligatruppen.

Brøndby vandt kampen 2-0 over FC Nordsjælland.


Af Sara Margren
Lørdag 11. juli
Fredag 10. juli