LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

FCN-talent ser gode muligheder mod AGF

| Superligaen Grundspil | 1 kommentar
FCN-talent ser gode muligheder mod AGF
Foto: Getty Images

Infoboks

FC Nordsjælland - FC Midtjylland
Superliga Mesterskabsslutspil (29/04)
bet365 3,00 3,60 2,20
NordicBet 3,05 3,80 2,18
Oddset 3,00 3,65 2,25

Se Premier League, Superliga og Europa Leauge

Kom i gang nu på Eurosport Player 

Advertisement
Advertisement
FC Nordsjællands Mikkel Damsgaard vil følge op på den seneste sejr i Superligaen, når det mandag gælder AGF. Den 18-årige offensivspiller ser gode muligheder mod aarhusianerne.

FC Nordsjælland sikrede sig i sidste weekend sen særdeles sen 2-1-sejr over SønderjyskE, og mandag aften skal Kasper Hjulmands tropper igen i aktion.

Det sker, når de hjemme på Right To Dream Park tager imod AGF. 18-årige Mikkel Damsgaard ser frem til opgaven, og han vil gerne starte en lille stime inden vinterpausen.

- Det var tre vildt vigtige point, vi fik i Haderslev, men det skal også følges op, før det for alvor vil være noget værd. Vi har brug for at slutte efteråret med en lille sejrsstime. Det er nu, vi skal skabe fundamentet til et godt forår, siger Damsgaard til klubbens hjemmeside.

- Det er så vigtigt, at vi slår AGF denne gang, og jeg ser gode muligheder. Vi skal tro på det og arbejde hårdt for en sejr, og jeg føler ikke, at vi på nogen måde er slidte af de mange kampe i efteråret. Tværtimod er der kommet mere energi tilbage i holdet i de seneste kampe, som vi så det i Haderslev, og den kamp skal vi bygge videre på.

FC Nordsjælland og AGF ligger side om side i Superligaen på en delt tiendeplads.

Se Premier League, Superliga og Europa Leauge Kom i gang nu på Eurosport Player 
Advertisement Advertisement

Af Martin Schmidt

1 kommentar

Marmat 19:32          
Det passer dog AGF fint ikke selv at skulle skabe kampen, så vigtigt ikke at spille naivt. AGF har nemlig også brug for 3p
Onsdag 24. april
Tirsdag 23. april