Luk

Luk

FCN-træner efter test-nederlag: God holdånd

| Danmark | 0 kommentarer

Infoboks

FC Nordsjælland - Viborg FF 1-2
Træningskamp
21' 0-1 Jeff Mensah
32' 1-1 Maksim Stjopin
47' 1-2 Lars Kramer

Flemming Pedersen var trods nederlaget godt tilfreds med lørdagens træningskamp mod Superliga-konkurrenterne fra Viborg. FCN-holdet havde nemlig fokus på holdånd og kommunikation, og det lykkedes de med, mener Pedersen.

FC Nordsjælland tabte lørdag hjemme til Viborg FF i en træningskamp, hvor nordsjællænderne flere gange blev straffet i opspillet fra eget mål.

Nederlaget og det lidt rystede opspil til trods var det en optimistisk Flemming Pedersen, der gjorde status på kampen på vegne af holdet.

- Det var en god og fin første træningskamp, hvor Viborg mødte os med det, som vi håbede på. De gik højt på os, hvilket gjorde, at vi fik trænet vores opbygningsspil overfor et højt pres, ligesom vi også fik trænet vores eget høje pres. Det var to af de vigtigste fokuspunkter i dag, fortalte Pedersen efter kampen til klubbens hjemmeside.

Det var ikke bare de fysiske, tekniske og taktiske færdigheder, der skulle testes lørdag. Det var også de mere kollektive egenskaber på holdet.

- Og så havde vi også meget fokus på holdhånden og at hver enkelt skulle bidrage til holdet. Det er ikke nok at spille for sig selv, man skal også bidrage med eksempelvis kommunikation, returløb eller gode aktioner for holdets bedste. Og der var jeg tilfreds med, hvad jeg så., fortalte Pedersen.

FC Nordsjællands næste træningskamp er på næste lørdag, hvor IFK Göteborg kommer på besøg på Right to Dream Park.


Af Peder Carlsen
Fredag 27. maj