Luk

FCN trak det længste strå: Rygaard så rødt

| International | 0 kommentarer

Infoboks

FC Nordsjælland - HB Køge 1-0
Træningskamp
79' 1-0 Abu Francis

FC Nordsjælland slog lørdag HB Køge med 1-0 i en testkamp, hvor Mikkel Rygaard så rødt efter en hårdt tackling på Martin Vingaard.

Fredag var masser af Superliga-klubber i aktion forud for næste uges genstart af turneringen, og lørdag blev det FC Nordsjællands tur.

Klubben tog hjemme på Right to Dream Park imod HB Køge fra 1. division i en kamp med tre halvlege, og der var flere spændende navne med i startopstillingen.

Blandt andre Mohammed Diomande, Kamaldeen Sulemana og Oliver Antman. HB Køge havde taget den tidligere FCN-spiller Martin Vingaard med som anfører, og han var flankeret af blandt andre Liam Jordan og Martin Koch Helsted.

Det blev ikke nogen hæsblæsende affære med masser af scoringer. Faktisk blev det nærmest det akkurat modsatte.

Det første helt store højdepunkt kom efter omtrent 68 minutter, da Mikkel Rygaard var lidt for ivrig i sit genpres efter et boldtab.

Den ellers ganske elegante offensivspiller gik alt for hårdt til Martin Vingaard, som måtte en tur ned og kysse kunstgræsset. Dommeren flåede det røde kort op af lommen, og Rygaard blev smidt ud.

FC Nordsjælland fik dog lov at fortsætte med 11 mand på banen, og efter 78 minutter lykkedes det minsandten også at score.

Efter en omgang hurtig kombinationsspil tog Abu Francis chancen fra kanten af feltet og bragede bolden i netmaskerne til 1-0.

Det mål blev samtidig kampens eneste, og FC Nordsjælland er dermed klar til genstart af sæsonen i næste uge.


Af Nicolai Skovsgaard Tøfting
Onsdag 3. juni
Tirsdag 2. juni