Luk

FCN uden chance: FCM er Danmarks bedste

| 3F Superliga | 5 kommentarer

Infoboks

FC Midtjylland - FC Nordsjælland 3-0
Superligaen Mesterskabsspil
22' 1-0 Alexander Scholz
24' 2-0 Pione Sisto
77' 3-0 Frank Onyeka

FC Nordsjælland havde ingen chance mod FC Midtjylland, da de søndag aften tabte med 0-3 til Danmarks bedste fodboldhold, fortæller FCN's Oliver Villadsen.

Fra himlen til helvede. Sådan har det været for FCN, da de blev kørt rundt af FCM søndag aften, efter de i sidste runde formåede at få alle tre point mod selvsamme mandskab.

Især i første halvleg havde Farum-klubben store problemer, da FCM satte dem under et stort pres, og så er der intet, man kan gøre, da midtjyderne er Danmarks bedste.

Det fortæller FCN's Oliver Villadsen til TV3 Sport.

- Det var svært. Intet fungerede for os i første halvleg, hvor vi blev presset i bund. Midtjylland viser, hvor gode de er. Vi havde svært med at skabe noget, og vores pres hang ikke sammen.

- Det er et svært sted og spille. Der er intet at gøre, da vi spiller mod Danmarks bedste hold. Da de laver de to første mål, der går vi kolde. Der mistede vi lidt kreativitet, udtaler Oliver Villadsen.

FC Nordsjælland er placeret på femtepladsen i slutspillet, hvor de står noteret for 39 point. De er tre færre end AGF på fjerdepladsen.


Af Raymund Nelausen
Onsdag 12. maj