Luk

FCN'er: FCM-hold er et mesterskab værdigt

| 3F Superliga | 10 kommentarer

Infoboks

FC Midtjylland - Randers FC
Superligaen Mesterskabsspil (16/05)
Bet25 1,38 4,60 7,20
Oddset 1,37 4,80 9,00
bet365 1,36 4,50 9,00

FC Nordsjælland-profil Magnus Kofod anser FC Midtjylland som en værdig vinder af denne sæsons Superliga, og han mener, at de er et niveau over Brøndby.

FC Nordsjælland led søndag et 0-3-nederlag til FC Midtjylland, der spillede sig fire point foran Brøndby i guldkampen i 3F Superligaen.

FC Nordsjælland-profilen Magnus Kofod anser FCM som værdige vindere af det danske mesterskab, og de er stærkere end Brøndby, mener han.

- Jeg synes, Midtjylland er et skridt foran. De er et bedre hold som kollektiv, siger Kofod.

- Brøndby har en masse spidskompetencer, som de er lykkes rigtig godt med, specielt offensivt har de virkelig lagt på.

- Men det pres, Midtjylland kan lægge, og den stabilitet, de har, er et mesterskab værdigt.

- Selvom man skal passe på, hvad man siger, for vi har tabt alle kampe til Brøndby i denne sæson, siger Kofod med et smil.

Går efter tredje- eller fjerdeplads
FC Nordsjælland har ikke nogen erklæret målsætning, men så længe tredje- og fjerdepladsen er matematisk mulig, går de efter den, siger Kofod.

- Planen er at tage én kamp ad gangen og se, hvor meget vi kan jagte, og hvor meget vi fortjener, siger Magnus Kofod.

- Vi har ikke sat os et mål om, at vi skal gå efter en bestemt placering. Vi vil ende så højt som overhovedet muligt.

- Så længe det er muligt at gå efter en tredje- eller fjerdeplads, går vi efter det. Så må vi se, hvor langt vi kan tage det. Det er op til os selv.

Nu venter FC København og AGF i de kommende kampe, og de bliver afgørende for FC Nordsjælland.

- Det bliver to vigtige kampe, fordi vi gerne vil være med i den sjove del af slutspillet og ikke falde for langt ned.

- Vi glæder os til begge opgør, men der skal en lidt anden kvalitet til, end vi viste mod FC Midtjylland, siger Kofod.

FC Nordsjælland har aktuelt seks point op til FCK på tredjepladsen og tre til AGF på fjerdepladsen. De to hold mødes mandag aften.


Af Sara Margren

10 kommentarer

schmede 16:27          
Det har været en ret kedelig sæson, hvor intet hold har set dominerende ud, og været markant bedre end alle de andre spillemæssigt.
Fcm bliver mestre sådan er det. Men de spiller jo max en håndfuld kampe på en hel sæson, hvor man tænker mesterklasse.
Bif kører deres omstillinger, og har retfærdigvis ikke holdet til at være i top 2, så respekt for hvad de har fået ud af det.
Vinder et reservespækket fck i aften, så tror jeg også de napper sølvet. De har i nogle kampe lignet det bedst spillende hold i top 3, men lukker så mange mål ind, at de jo nærmest ligner et bundhold forsvarsmæssigt.
hts 16:31          
Ah. Et niveau over. Selvom jeg holder med FCM her, synes jeg da at BIF har været mindst ligeså gode i nogle af deres indbyrdes. Den ene FCM sejr var vel nærmest røveri. Tror vinderen (Hvis der bliver en) i weekenden bliver mester
bruger 147087 16:36          
@schmede

Helt enig. FCM har ikke haft særlig mange kampe, hvor de har været voldsomt dominerende. Men, om de napper guldet, svært at sige, de kan sagtens få gummiben.
Slår Brøndby dem i næste runde, så er det hele åbent igen. Man må sige FCM har nydt godt af tilskuerne er tilbage igen, de er klart bedst hjemme og med folk i ryggen.
JG-FCN 16:40          
Det er vel kun godt at intet hold bare tryner al modstand i ligaen? Det andet bliver da så absurd kedeligt.
JEGerUenig 17:01          
Set på hele sæsonen har vi sku været ret kedelig, men set på de kampe spillet siden Vejle (7 kampe) har man lavet 19 mål så næsten 3 mål i snit Per kamp og lukket 1 mål ind Per kamp... så uden tvivl fået nogle dejlige målrige kampe, og langt fra det kedelige fodbold man så første 2/3 af sæsonen
Man ligger også med et gennemsnit på 20 skud Per kamp.

ja så er der så lige den kamp mod Brøndby, der var vi sku elendig igen. set på hvad flot fodbold angår...

Også til sidst, det der elendig spil med gang på gang forsøg sig i lange bolde blandt andet, som var en del af det grimme spil. Vel det er sjovt nok slet ikke til stede i en kamp som igår Hvor Fcm spiller rigtig godt igen.
SAaB 17:31          
Det er vel kun godt at intet hold bare tryner al modstand i ligaen? Det andet bliver da så absurd kedeligt.
Enig.
clary 18:20          
"Vinder et reservespækket fck i aften, så tror jeg også de napper sølvet. De har i nogle kampe lignet det bedst spillende hold i top 3, men lukker så mange mål ind, at de jo nærmest ligner et bundhold forsvarsmæssigt."

I så fald vælger du alligevel at kigge på FCK´s præstationer selektivt, mens du i tilfældet FCM og Brøndby ser på den samlede præstation. Det giver ikke mening.
FCM og Brøndby har nogle enkelte tilfælde været lige så sprudlende og absolut bedst spillende hold i top 3. Selv hvis FCK vinder i aften, skal de på 4 runder hente 4 point. Det er muligt, men det kræver at Brøndby maksimalt får 7 point i 4 runder, og 0 point i kampen mod FCK samtidig med, at FCK bliver stabile, og gør rent bord inklusiv en kamp mod FCM. Det kan lade sig gøre, og selv om tabellen aldrig lyver, vil jeg hævde, at FCK på ingen måde har fortjent at være i top 2 i år.
Onsdag 12. maj