Luk

FCN's Amon fik comeback efter et år: Betød alt

| Sydbank Pokalen | 1 kommentar

Infoboks

Jonathan Amon fik efter et års skadespause comeback for FC Nordsjælland i pokalturneringen, og det betød alt for den unge amerikaner.

FC Nordsjælland kunne torsdag gå fra banen med en 5-1-sejr over FC Græsrødderne i pokalturneringen, og det var et stort øjeblik for Jonathan Amon.

Den unge amerikaner har nemlig siddet ude med en skade i over et år for FC Nordsjælland, og derfor betød de 25 minutter, han fik, alverden.

- Det var en lettelse at være tilbage på banen. Det betød alt for mig at være tilbage. Det er derfor, at jeg er her. Det var fantastisk. Det var en god oplevelse. Jeg følte mig som en del af holdet igen. Når du er ude i så lang tid som mig, så er du langt væk fra holdet. Du fokuserer udelukkende på dig selv og din genoptræning. Det er hårdt. Derfor var det dejligt at være tilbage, siger han til klubbens hjemmeside.

– Jeg er meget religiøs, så jeg vil gerne takke Gud for at hjælpe mig gennem denne periode. Uden ham ville jeg ikke kunne have klaret det alene. Derudover vil jeg gerne sige tak til fansene for at være der for mig. Det er meget opmuntrende at høre fansene i går, der råbte mit navn, tilføjer han.

21-årige Jonathan Amon har i alt fået spilletid i 40 kampe for FC Nordsjælland, hvor han har bidraget med otte mål og seks oplæg.


Af Lasse Rene

1 kommentar

Snigskytten 17:50          
Synd med de skader. Har var delme lovende dengang.
Søndag 25. oktober