Luk

FCR-træner om anførerskifte: Ingen dramatik

| 1. division | 0 kommentarer

Infoboks

FC Roskilde - Hillerød
2. Division Gruppe 2 (25/09)
Oddset 2,35 3,45 2,60

FC Roskildes Christian Iversen har accepteret Stefan Hansens ønske om ikke længere at være anfører, men vil fortsat gerne bruge Hansen på banen.

Stefan Hansen har besluttet sig for at stoppe som anfører i FC Roskilde, og cheftræner Christian Iversen har forståelse for beslutningen.

Iversen understreger, at han fortsat har stor tiltro til Hansen, når han er klar igen efter den skade, som har holdt ham ude af sæsonens tre første kampe. 

- Jeg har det helt cool med det, og der er ikke noget dramatisk over det. Der er sket nogle ting, han ikke kunne forene sig med, og det ødelægger ikke noget for os. Han skal ikke gøre noget, han ikke kan stå inde for, siger Iversen til bold.dk.

- Vi har haft nogle fine snakke sammen om det, og jeg kan understrege, at det ikke er derfor, han ikke har spillet.

- Jeg forventer, at han er klar til at give alt, når han er klar igen, og at han har valgt, som han har valgt, stiller ham ikke ringere i forhold til at komme på holdet. Jeg glæder mig meget til, at han er til rådighed igen.

Ny anfører er dedikeret trods Vejle-interesse

Christian Iversen har besluttet sig for at udpege Nicklas Halse som ny anfører for klubben.

Halses fremtid i klubben var ellers også usikker tidligere på sommeren, da han prøvetrænede hos Vejle Boldklub, men Iversen er ikke i tvivl om, at han har en fuldstændig dedikeret anfører i Halse.

- Han trænede med hos Vejle, og det var en rigtig interessant mulighed for ham, og jeg kunne godt forstå, han opsøgte det med deres setup.

- Jeg talte med ham om, hvad han tænkte om fremtiden. Hvor var han henne mentalt, og hvor meget fyldte det for ham, at der var bud efter ham, og at mange af hans holdkammerater var væk.

- Jeg kunne fornemme på ham, at han er 110 procent indstillet på at give den gas i Roskilde, efter det ikke blev til noget med Vejle, og jeg har også set noget virkelig godt fra ham til træning og kampe indtil videre, siger Iversen til bold.dk. 


Af Mikkel Nøhr
Mandag 21. september