Luk

FCV bekræfter: Vi begærer konkurs

| NordicBet Liga | 61 kommentarer

Infoboks

FC Vestsjællands formand Kurt Andersen bekræfter, at bestyrelsen begærer 1. divisionsklubben konkurs.

FC Vestsjællands spillere har ikke fået løn, og den årlige økonomi fører nu til en konkurs af Slagelse-klubben.

Det bekræfter bestyrelsesformand Kurt Andersen nu over for Ritzau ifølge sn.dk.

Hvis FCV bliver erklæret konkurs, bliver holdet givetvis trukket ud af turneringen og taberdømt i sine resterende kampe, som det er sket i tidligere tilfælde.

Konsekvensen bliver en tvangsnedrykning på to rækker udover den nedrykningsplads, som holdet via tabellen gør sig fortjent til. Altså reelt tre rækker.

I tilfælde af udtrækning af FC Vestsjælland vil Silkeborg, Horsens, Helsingør og Vejle alle få seks point 'foræret', mens de øvrige syv hold hver vil får tre point.


Af Mikael Blond

61 kommentarer

SE-FREAK 16:31          
Edermeme surt, for spillere, trænerstab og de fans der måtte være tilbage.

Men dælme også for de klubber der har nået at møde FCV 2 gange...

Janus Blond må gerne komme tilbage. 2 gode fysisk trænere, kan da ikke skade :-D
LukeDanDuke 16:37          
Surt for FCV, men når man tænker på den oplevelse man havde på "Harboe arena" så følte man ligesom også at det hele var til låns. Håber at de gamle klubber kommer tilbage og finder deres rette sted i divisionerne/serierne

Har Anders Kure niveau til en Aarhus retur? eller er han faldet i niveau sammen med holdet? Kæft jeg vil gerne se ham til bage i Aarhus hvis han skulle være ledig.
SotD 16:44          
Hvad er forskellen på denne "konkurs" og så dengang hvor Lyngby gik konkurs i Superligaen? De spillede sæsonen ud med et amatørhold, som i starten fik lesterlige kløn, men som til sidst faktisk bed hæderligt fra sig - Og hvis jeg ikke husker galt endte med at tage nogle point.

Er det fordi Lyngby blev erklæret konkurs af udefrakommende, mens FCV selv her erklæret sig konkurs?
Cruzan 16:46          
Så er spillernes kontrakter også ophævet, og det står dem frit at flytte til en anden klub. Bliver interessant at se hvordan de spreder sig ud omend der ikke er så længe til det næste "rigtige" transfervindue.

Kan dog være at man lige skal komme med dagens gode råd til de kommende nye klubejere: Husk at rekvirerer spillerlicenserne hos FC Vestsjælland, men mindre i selvfølgelig hedder Hobro :)
KDL 16:46          
Egentlig imponerende, at det kunne gå så gal, når man tænker hvor mange spillere man skaffede sig af med i kølvandet på nedrykningen i sommers.

Forårssæsonen i 1. Div bliver godt en spøjs affære, når der ikke er nogle hold der kan risikere nedrykning. Fuld gas og satse hele butikken bliver forhåbenligt nøgleordene ;)
Lindberg47 16:47          
Uansvarlig ledelse. Hvordan kan det komme dertil? De må da have set hvor det bare hen med de lønninger de skulle betale. Håber der er nogen der har meget røde ører i det vestsjællandske.
KDL 16:48          
Hvad er forskellen på denne "konkurs" og så dengang hvor Lyngby gik konkurs i Superligaen? De spillede sæsonen ud med et amatørhold, som i starten fik lesterlige kløn, men som til sidst faktisk bed hæderligt fra sig - Og hvis jeg ikke husker galt endte med at tage nogle point.

Er det fordi Lyngby blev erklæret konkurs af udefrakommende, mens FCV selv her erklæret sig konkurs?
Reglerne blev ændret som følge af den farce det var med Lyngbys amatører. Og ja de bed godt fra sig, bl.a. stod deres målmand en brandkamp i den sidste runde, hvilket godt nok gav nogle nerver i Brøndby (der skulle vinde for at sikre sig mesterskabet).

Nu er det automatisk lig med 0-3 nederlag i samtlige af de resterende kampe og automatisk nedrykning.

Edit: For at sætte ´farce´ i perspektiv, så tabte Lyngbys amatører 13 kampe, spillede 1 uafgjort (2-2 ude mod Vejle, der også rykkede ned), og sluttede foråret med en målscore på 7-53.
Søndag 24. oktober
Lørdag 23. oktober