Luk

Feher: Havde fået chancen i BL i Tyskland

| 3F Superliga | 11 kommentarer

Infoboks

AaB - FC København
Superligaen Grundspil (03/02)
Bet25 3,10 3,55 2,25
Oddset 3,10 3,50 2,25
bet365 3,10 3,40 2,25

Den vikarierende AaB-træner Peter Feher er glad for at få chancen, som han mener er berettiget.

Da AaB's tidligere cheftræner, Jacob Friis, forlod sin post, blev Peter Feher midlertidig afløser i trænersædet.

Feher er glad for at få chancen som træner i Superligaen, og han mener, at hans tidligere resultater retfærdiggør beslutningen om at pege på Feher. Det fortæller han til Nordjyske.

- Havde jeg lavet de resultater, som jeg har lavet i ungdomsrækkerne i Danmark, i Tyskland, så havde jeg formentlig allerede fået chancen som cheftræner i Bundesligaen, siger Peter Feher til Nordjyske.

Feher uddyber til Nordjyske, at for få nye navne får chancen som trænere i Superligaen. 

Tegn et sæsonkortabonnement og se alle AaB?s hjemmekampe her


Af Johannes Skjøth

11 kommentarer

matteotti 12:21          
For få trænertalenter får chancen, fordi der indtil nu har været for stor fare for nedrykning i Superligaens struktur. med den nye struktur ændrer det sig formentligt.
tossegod 12:25          
Som ungdomstræner er der i min optik kun ét resultat, der tæller: Antal spillere udviklet til topniveau. Er der nogen, der ved, hvem han har aktier i?

Baggrund: I ungdomsfodbold er det relativt let at skabe gode resultater forstået som sejre - man skal bare udvælge de spillere, der er over middel og samtidig tidligt udviklet, og så spille dem sammen...
EmmenXO 12:56          
Peter bør snart sætte sig med ledelsen i AAB i stedet for at tale sig selv op i medierne. Han føler - selv - at han har leveret en stærk indsats — men virkelig? Er materialet ikke bare forbedret markant under Inge André?

Han var en katastrofe i Helsingør, og nu har han en fornemmelse af, at han kan løfte AAB til mesterskabskandidater. I min optik snyder han sig selv for en række mellemregninger, og han virker mest som lidt af et tågehorn. Der kan ikke være tvivl om, at Inge André kan hive en større kapacitet ind — især med tanke på et stærkt spillermateriale og SL’s bedste spiller, Lucas A,

Resultater i ungdomsrækkerne blåstempler ikke en cheftrænerplads. Det bør Peter også vide. Her er udvikling i højsædet. Hvor mange spillere kan der sluses ind i seniortruppen? Det minder mest af alt, som om Peter læner sig op af dummere udtalelser á la Glen: Hvorfor siger vi god kamp?

Held og lykke til AAB. Det ser spændende ud.
Lifetec 15:47          
For få trænertalenter får chancen, fordi der indtil nu har været for stor fare for nedrykning i Superligaens struktur. med den nye struktur ændrer det sig formentligt.
Er det ikke fremover 2 ud af 12 der rykker ned - altså: 16,6%...?
Aussie 15:55          
For få trænertalenter får chancen
På nuværende tidspunkt er 11 af 12 Superligaklubber trænet af en dansker! Og af dem er Thorup og Fredriksen lige fyldt 50, mens Flemming Pedersen er "den gamle" med hans 57 år...

Når langt de fleste trænere er danskere, og i 40erne, hvordan kan man så argumentere for at for få trænertalenter får chancen?
PLorimer 16:05          
Vi skal have en udenlandsk der kan tage os et skridt op, han skal komme med erfaring fra udlandet og kunne tiltrække spillere. Det kan Feher ikke, lotteri at satse på ham, uanset han har gjort det fint de første kampe. Hvis vi ser bort fra at alle spillerne er tæskende uskarpe.
16holdisuppen 16:18          
AaB

Vi skal have en træner med 2 point i snit, som kan sætte holdet mentalt op og en træner som kan ændre taktik/opstilling i løbet af kampen
+ en træner som kan tale med medierne der manglede
Friis rigtig meget.

Vi skal Ikke have en lotto kupon eller en grøn træner
De sidste 3 træner har også haft en for akademisk tilgang.

Feher giv ham chancen til nytår er klubben, fans, spillere og snittet super så kør sæsonen ud.

Synes Feher passer godt med AaB med FCN stil sammen med Wurtz og Søren Krogh
Fcn sidst blev kørt id ad brættet i 74 min
Bare vi havde for mange afbrændere.
Mandag 25. januar
Søndag 24. januar