Luk

Fellah om skifte til Danmark: Jeg var naiv

| Eliteserien | 3 kommentarer
Fellah om skifte til Danmark: Jeg var naiv
Foto: Getty Images

Infoboks

Esbjerg fB - Brøndby IF
Superligaen Grundspil (22/09)
bet365 4,20 3,60 1,85
NordicBet 3,70 3,80 1,92
Oddset 3,80 3,65 1,95

Efter seks år i andre klubber er Mohammed Fellah hjemme i Vålerenga, som han i 2013 forlod til fordel for Esbjerg fB. Det skifte var naivt, erkender han nu.

I sommeren 2013 vendte Mohammed Fellah sin barndomsklub Vålerenga ryggen og drog mod dansk fodbold, hvor han fik kontrakt i Esbjerg fB.

Det faldt ikke i god jord hos fansene i Oslo-klubben, som var glade for den lokale knægt, der var vokset op i det sociale boligbyggeri Holmlia og havde fået succes med fodbolden.

Onsdag har han igen skrevet kontrakt med barndomsklubben efter et mislykket ophold i Sandefjord. I den anledning ser han tilbage på sit farvel til klubben for seks år siden.

- Jeg var en ung knægt Holmlia, som ville udleve prof-drømmen i udlandet. Nu har jeg indset, at jeg var lidt naiv og tænkte for meget på mig selv, men jeg håber at bevise, at jeg fortjener chancen nu.

- Jeg vil bløde for trøjen, og intet vil glæde mig mere end at glæde vores fans, siger Fellah til klubbens hjemmeside.

Mohammed Fellah spillede i Danmark hos Esbjerg, OB og FC Nordsjælland, inden han altså skrev kontrakt med Sandefjord sidste sommer. Opholdet blev dog ingen succes – fire kampe blev det til i Eliteserien.

- Jeg har været meget skadet og må tage det roligt. Trænerteamet er klar på, at jeg skal starte forsigtigt og spille nogle kampe på andetholdet.

- Forhåbentlig kan jeg bevise, at jeg fortjener en plads på holdet, og jeg er meget glad for at få chancen for at vise, at jeg kan bidrage til at løfte Vålerenga, siger Fellah.


Af Nicolai Skovsgaard Tøfting

3 kommentarer

VIF57 14:20          
Nå...
LaB 16:20          
Ja, mage til nulbon skal man da lede længe efter... konstant skadet eller i karantæne.
Ph.C. 16:53          
Bad fellah...
Onsdag 18. september
Tirsdag 17. september