Luk

Fellaini: Kunne være endt i europæisk topklub

| Shandong Luneng | 9 kommentarer

Infoboks

Marouane Fellaini mener, at han med lethed kunne have fundet en europæisk topklub i stedet for at tage til Kina - men han er glad for sin beslutning.

Marouane Fellaini har forladt europæisk fodbold til fordel for kinesiske Shandong Luneng.

Belgieren tørnede ud for Standard Liege, Everton og Manchester United inden turen gik til Fjernøsten - men han kunne sagtens have fortsat karrieren i Europa, mener han.

- Jeg tog til Shandong Luneng nu, fordi de har været interesserede i flere år. Jeg følte, jeg var klar til en ny udfordring, en ny kultur og et nyt liv, siger Fellaini ifølge goal.com til Het Nieuwsblad.

- Jeg kunne have skiftet til en europæisk topklub og været vigtig i to år mere - det havde ikke været noget problem. Men efter ti år og 350 kampe i England følte jeg mig klar til et nyt skridt, og jeg er glad for mit valg, siger Fellaini.

Fellaini nåede at spille 21 kampe for Manchester United i denne sæson, inden han skiftede til Kina.


Af Nicolai Skovsgaard Tøfting

9 kommentarer

Slettet(231444192811) 12:03          
Så du tog pengene i stedet - tjek.

Smart valg.
Slettet(151927200403) 12:10          
Jeg kunne have skiftet til en europæisk topklub og været vigtig i to år mere
"Mere" indikerer, at han tidligere har været vigtig, det er bestemt ikke tilfældet.
Armand 12:18          
afhængig af hvordan translate har ramt ham så oser udtalelsen godt nok også af en feberredning i mindreværdets koldsved.
aldente 12:25          
Jeg kunne også være endt i en europæisk topklub. Jeg var desværre bare ikke god nok, præcis som mister unibrow.
MR. Buur 12:41          
Fellaini kunne jeg godt se i en Serie A-Klub, men jjeg tror ikke de ville smide det store beløb som en transfer kunne koste.

Hvis man vælger Kina som destination så handler det om at tjene godt og få en anden kulturel oplevelse fremfor de mere sportslige prioriteringer.
Nokia41 14:05          
Fellaini har været en meget vigtig del af man u succes og været et kæmpe aktiv. Også for Belgien . Det er vist kun de sædvanlige negative bold.dk "blødninger" som White dane mv der ikke kan se det. Manden har måske 100 mio + på kontoen så naturligvis rejser han ikke kun til KIna a for penge men vil da tage det han kan få sammen med oplevelsen

Håber han får stor succes i Kina og kan godt forstå han vil prøve noget nyt.
Euro2020herewecome 14:23          
Nokia41

Du siger han har været en meget del af Uniteds succes? Hvor meget succes har de haft med ham på holdet siden han kom til i 13?

FA Cup i 2016
Community Shields i 2016
Europa League i 2017

Tre titler, hvoraf den ene er Mickey Mouse er IKKE imponerende for en klub af Uniteds standard og ikke tilfredsstillende for nogen i klubben.

Så han har IKKE medvirket til Uniteds succes. Han har snarere sammen med bl.a. Mourinho været symbol på alt hvad der er gået galt for Manchester United de seneste 5-10 år.

Fellaini hører ikke til på øverste hylde men var en god spiller for en sub-top klub som Everton hvor han kom fra. Med den alder han har nu tror jeg det er en direkte løgn at han har haft fristende tilbud fra reelle topklubber.
Fredag 21. januar
Torsdag 20. januar