Luk

Fellaini: United fyrede Mourinho for hurtigt

| Premier League | 12 kommentarer
Fellaini: United fyrede Mourinho for hurtigt
Foto: Getty Images

Infoboks

Partizan Beograd - Manchester United
Europa League Gruppe L (24/10)
bet365 3,20 3,40 2,20
NordicBet 3,20 3,40 2,33
Oddset 2,95 3,30 2,35

Marouane Fellaini kalder Jose Mourinho en af verdens bedste managers og mener ikke, at Manchester United gav portugiseren lang nok snor.

Efter i alt 144 kampe og et pointsnit på 1,97 blev Jose Mourinho i december 2018 fyret i Manchester United.

Få måneder senere forlod Marouane Fellaini United til fordel for kinesisk fodbold, og den belgiske midtbanespiller siger nu, at han mener, at United var for hurtige på aftrækkeren i forhold til fyringen af Mourinho.

- De hentede én af de bedste managers i verden i form af Jose Mourinho. Han ville opbygge et hold, og så fyrede de ham. Det er ikke let at opbygge et hold på så kort tid. Man har brug for mere end to år, siger Fellaini ifølge Sky Sports og fortsætter:

- Mourinho gjorde det fantastisk i den første sæson, hvor han forbedrede holdet og vandt ting. Selvfølgelig var anden sæson sværere, men han forsøgte og gjorde sit bedste for at hjælpe holdet, men så fyrede de ham.

- Jeg synes, United fyrede ham for hurtigt. En manager har brug for en masse spillere for at implementere sin egen filosofi. Han ønskede at opbygge holdet, men efter to og et halvt år fyrede de ham, fordi resultaterne ikke var gode nok, siger Fellaini.

Jose Mourinho vandt Europa League, ligacuppen og den engelske Community Shield i sin første sæson som Manchester United-manager.


Af Martin Schmidt
Mandag 21. oktober