Luk

Fem røde kort: PSG taber til Marseille

| Ligue 1 | 27 kommentarer

Infoboks

PSG - Marseille 0-1
Ligue 1
31' 0-1 Florian Thauvin
90' 0-1 Layvin Kurzawa
90' 0-1 Jordan Amavi
90' 0-1 Dario Benedetto
90' 0-1 Leandro Daniel Paredes
90' 0-1 Neymar

PSG tabte for første gang i ni år til Marseille, der vandt 1-0. Kampen bød derudover på fem røde kort. 

Champions League-finalisterne fra PSG fik en dårlig start på Ligue 1, da de tabte første kamp med 0-1 mod Lens.

De havde derfor revanche til gode, da de søndag aften fik besøg af Marseille, der omvendt var kommet planmæssigt fra start med en 3-2-sejr i deres første ligakamp i sæsonen.

Hjemmeholdet kom til kampens første chance, da Idrissa Gueye sled sig fri af sin oppasser, inden han sendte en afslutning afsted fra kanten af feltet, men Steve Mandanda viste sikre hænder i Marseille-målet.

I stedet kom gæsterne foran, da Dmitri Payet sendte et frispark til bageste stolpe. Her stod Florian Thauvin helt fri, så han nemt kunne dirigere bolden i nettet med venstrebenet.

0-1 var også stillingen ved pausefløjtet.

Fra anden halvlegs start kom PSG bedre ud.

Det gav først en chance til Pablo Sarabia og siden Neymar, men begge gange var Mandanda på plads og reddede.

Med en lille halv time tilbage af opgøret fik Angel Di Maria bolden i nettet, da han blev spillet fri i højre side af feltet og sparkede den modsat i nettet.

Men målet blev efterfølgende annulleret for offside.

Det samme var tilfældet i den modsatte ende bare to minutter senere, da Dario Benedetto havde bolden i PSG-målet, men også her blev der vinket offside.

Dermed vandt Marseille over PSG for første gang siden 2011.

Måske var det årsagen til de store frustrationer, for dybt inde i dommerens tillægstid brød kampen ud i noget, der nærmest lignede et barslagsmål.

Det resulterede i fem røde kort, hvor tre af dem tilfaldt PSG, hvor Kurzawa, Paredes og Neymar alle blev udvist. Det samme blev Amavi og Benedetto fra Marseille.


Af Andreas Roesen

27 kommentarer

Perolle 23:13          
Dejligt med en sejr over PSG! Neymar er en dygtig fodboldspiller, men han er super usympatisk med film, overdreven rul og hans "racismo" råb efter Alvaro. Han er en dramaqueen og en primadonna.
JuveFC 23:15          
Perolle du ved jo faktisk ikke hvad der blev sagt til ham, det kan da sagtens være noge racistisk
a j o o b a 23:17          
Dejlig grim kamp. Sjældent top professionelle lader sig rive med. Neymar brokkede sig over at Alvaro var racistisk - Alvaro blev så spyttet i hovedet af Di Maria (lignede det)

Hvorfor blev Marseilles nummer to mål annulleret? Korrupt VAR dommer?! Fangede ikke hvorfor - overhovedet ikke offside. Anyway de vandt
46-kongen-32 23:19          
VAR er en joke. At Marseilles mål nr. 2 bliver annulleret er simpelthen en skandale!
bruger 146944 23:24          
Godt psg ikke fik udlignet, efter marseilles ukorrekte annulleret mål!!!
Math553e 23:31          
Det er så tragikomisk med det VAR, godt det ikke fik en afgørende betydning. Synes generelt dommerstandarden i Frankrig er tæt på håbløs. Igen idag ser vi en dommer, der slet ikke kan styre slagets gang. Fløjter frispark for ingenting og det giver bare en grim urytmisk fodboldkamp. Jeg er selvfølgelig med på, at de to hold, afgører hvordan kampen spilles, men idag synes jeg dommeren også havde en skidt indflydelse på spillet.
Lørdag 31. oktober