LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Fem spillere forlader AGF

| Superligaen | 30 kommentarer
Fem spillere forlader AGF
Foto: Lars Rønbøg / Getty Images
Kim Aabech, Emil Nielsen, Adrian Lopez, Aleksandar Cavric og Malthe Dahl Overgaard fortsætter ikke i AGF.

Ni spillere har kontraktudløb i AGF efter denne sæson. Nu står det klart, at fem af disse ikke fortsætter i den aarhusianske klub, der vinker farvel Kim Aabech, Emil Nielsen, Adrian Lopez, Aleksandar Cavric og Malthe Dahl Overgaard.

- I løbet af foråret har vi haft rig lejlighed til at se spillerne an til både træning og kamp i forhold til den spillestil og det udtryk, vi gerne vil have på vores hold, siger sportschef Jens Andersson i en pressemeddelelse.

- Ud fra en samlet vurdering har vi i dag givet fem spillere – Kim Aabech, Emil Nielsen, Adrian Piscu Lopez, Aleksandar Cavric og Malthe Dahl Overgaard – besked om, at de ikke får forlænget deres aftale.

Udover de fem har Josip Elez, Jesper Lange, Stephan Petersen og Michael Zacho udløb. Deres fremtid i klubben er uafklaret.

Stream AGF – AC Horsens på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Jesper Helmin

30 kommentarer

onetwofour 12:19          
Tjah... Det er jo ikke super overraskende, men jeg er virkelig trist over at Kim Aabech ikke får forlænget sin kontrakt - jeg er fan af manden.

Jeg ønsker ham - og de andre spillere - alt mulig held og lykke fremover.
RickGrimes 12:19          
Cavric har ellers et KÆMPE potentiale, men han har godt nok ikke vist meget de sidste 5-7 kampe. Passer nok ikke ind i Glens system.

In Glen we trust
Emilfu 12:20          
Det eneste rigtige at gøre, ihvertfald hvad angår Emil Nielsen og Adrian Lopez

Cavric kunne være spændende på den lange bane, ligesom Aabech kan levere på den korte bane.

Det ser bare ikke ud til at Aabech er en del af albinoens planer.
thomasjn 12:21          
Det bliver spændende at se, hvad der sker med Aabech. Han er fantastisk spiller, men hans personlighed har det med at ødelægge det for ham. Jeg gad godt at se fodboldspilleren Kim Aabech i Aalborg, men personligheden gør at det ikke er helt så spændende. Det er godt med spillere der er hele mennesker, men spillere der er i deres følelsers vold dur ikke.

Det bliver spændende, hvad der sker med Emil Nielsen. Når man ikke er god nok til AGF er man nok heller ikke god nok til Rosenborg. Jeg kunne dog godt se ham som projekt for en anden bundklub i SL eller topklub i 1. division. Ville være oplagt for Lyngby og måske FCN.

De dyre lejesvende fra udlandet Lopez og Cavric tror jeg tilgengæld ikke vi ser mere til i Danmark. Ingen af dem har imponeret og de hiver nok en solid løn.
PodgoJakob 12:22          
Aabech har virkeligt gjort det godt, og var afgørende for den hurtige oprykning. Trist at skulle af med ham, men det har ligesom ligget i kortene siden Riddersholm kom til.
Jeg ærgrer mig virkelig over Cavric. Han har til tider spillet fabelagtigt, men her i foråret har vi nærmest intet set til ham.
Men det giver da plads til forstærkninger...
onetwofour 12:34          
Jeg kunne sagtens forestille mig Kim Aabech i Lyngby. Manden er københavner og tidligere Lyngbydreng, og deres træner, Hr. Nielsen er vist mand for at holde en vis disciplin. Han har jo prøvet lidt af hvert.

I øvrigt synes jeg Kim har vist en fantastisk disciplin i AGF, faktisk i særdeleshed det seneste halve år - han har været topprofessionel og kun udtalt sig fornuftigt, selvom han må være dybt skuffet over måden Ridder Holm har degraderet ham på.
rambro 12:36          
Egentlig kun ærgerlig over Aabech. Han har ageret professionelt hele foråret selvom det kun er blevet til indhop. Desværre har det også være tydeligt, at han ikke passer ind i systemet med højt aggressivt pres, returløb og fart i stængerne.

Lange og Joe kan være fine nok selv om de scorer lidt for lidt p deres position

Elez skal bare han en lang kontrakt. Der er krummer i den unge mand
Tirsdag 23. april
Mandag 22. april