Luk

Fem spillere vinker farvel til Lyngby

| 3F Superliga | 5 kommentarer

Infoboks

Lyngby - Randers FC
Superligaen Grundspil (06/12)
Bet25 4,00 3,85 1,89
Oddset 4,10 3,75 1,87
bet365 4,00 3,60 1,90

Danni König, Kristian Lindberg, Daniel Stückler, Nicklas Mouritsen og Mads Carlson forlader alle Lyngby Boldklub ved kontraktudløb denne sommer.

Lyngby Boldklub rydder op i truppen, og det går nu ud over Danni König, Kristian Lindberg, Daniel Stückler, Nicklas Mouritsen og Mads Carlson, som ikke får deres kontrakter forlænget.

Det skriver klubben på sin hjemmeside.

Danni König er den, der har spillet mest i foråret af de fem spillere, og han får pæne ord med på vejen ud af klubben.

- Danni blev hentet ind på en kort aftale, da vi havde brug for en goal-getter som konkurrence og aflastning til Jeppe Kjær, siger sportschef Birger Jørensen.

- De to har gjort det godt, og Danni har fra dag 1 været et aktiv for os – og med fire vigtige scoringer har han udført sit job til UG, kryds og slange ud fra forudsætningerne.

- Det er ikke let at komme ind på en kort aftale, men Danni har vist, at han har et fint niveau, og vi er sikre på, at der er en anden klub i divisionerne, der får en top-tændt og målfarlig angriber i folden, siger Birger Jørgensen.

De fem spillere er blevet inviteret til at komme til Lyngby Stadion og få afskedsblomster, når Lyngby spiller sæsonpremiere i Superligaen mod AaB.

Rezan Corlus lejeaftale fra Roma udløber også denne sommer – hans situation er endnu uafklaret, skriver Lyngby.

Det samme gør sig gældende for Jeppe Kjær og Marcus Backmann, som også har kontraktudløb denne sommer.

Støt Lyngby Boldklub - forudbestil din 100-års jubilæumstrøje


Af Nicolai Skovsgaard Tøfting

5 kommentarer

lblblb 15:55          
Ganske pudsigt der hvor Bold.dk afviger i forhold til LB´s hjemmeside, der bliver det forkert " Danni König har ikke været med i 14 kampe, men kun 13. Og uanset hvad har f.eks Mouritzen været med i alle 16 kampe sammen med Mikkelsen og Kjær.Derudover har 4 spillere kun misset een kamp. Så at kalde König for den mest brugte er virkelig en stramning af vinklen, eller ringe journalistik.
IAmNotDrunk 19:20          
Så Danni, hvad med at vende hjem til BB1919?

Du kan rulle lige ind og overtage Oscar Buchs plads. Ville være så fedt at se Kønig løbe på banen i Hvepse striber.
SoccerMania 22:37          
Tror historien her er, at man gerne vil forlænge med Jeppe Kjær, men at han presser for de sidste lønkroner med tanke på at det er ved at være sidste chance for ham.
shu-lei-gen 09:29          
Mouritsen er god, men for let og for mange fejl til at kunne spille i suppen. Der er mere perspektiv i at satse på Adam Sørensen.
Håber at Bachmann bliver
Confringo 11:50          
Det virker umiddelbart som godt, gennemtænkt arbejde.
Alle 5 kunne muligvis bidrage, men der er ikke tale om stærke kulturbærere eller fodboldmæssig kvalitet, vi ikke kan finde andre steder - langt henad vejen endda internt. Mouritsen har ikke vist høj nok kvalitet, selvom han dog har været en habil 1. divisionsspiller. König har været ok men næppe den rette profil, og Stückler og Lindberg har ikke vist meget.

Dejligt at Lyngby virker til at prioritere egne spillere og sætte tæring efter næring. Det bliver spændende om Corlu og Kjær kommer til at tegne offensiven, eller om det nærmere bliver Marcussen/Riel. Corlu har haft det svært, synes jeg, og har til tider smidt rigtig mange bolde væk. Jeg ser ham ikke som oplagt superligaspiller for os.

Ser gerne Kjær forlænger, men jeg kan godt forstå, hvis han og klubben ikke kan finde hinanden og stopper samarbejdet efter en flot sæson.
Fredag 4. december
Torsdag 3. december