Luk

Femte kamp i træk: Onuachu med hattrick

| Jupiler Pro League | 9 kommentarer

Infoboks

Genk - RFC Seraing 3-0
1. Division A
34' 0-0 Paul Onuachu
42' 1-0 Paul Onuachu
44' 2-0 Paul Onuachu
49' 3-0 Paul Onuachu

Paul Onuachu fortsatte sin vilde målstime for Genk, da han søndag scorede hattrick og brændte et straffespark i 3-0-sejren over Seraing. Han har nu scoret i fem kampe i træk.

Det er for mange en gåde, at Paul Onuachu ikke er blevet sendt videre i karrieren efter hans seneste sæson, hvor han var ustyrlig i Genk-trøjen.

Den tidligere FC Midtjylland-angriber er derfor fortsat i Belgien, og det må de være lykkelige for i Genk, da han stadig banker mål ind efter velbehag, og det gik søndag ud over Seraing.

Her var Onuachu nemlig kampens helt store højdepunkt, men det startede dog ikke efter planen, da han efter 33 minutter faktisk brændt et straffespark ved stillingen 0-0.

Onuachu gjorde dog skaden god igen, da han ni minutter senere bragte Genk på 1-0. Han var dog ikke færdig endnu, og blot to minutter efter havde Onuachu også gjort det til 2-0.

Fire minutter inde i anden halvleg var det dog blevet tid til hævnens time, da Genk fik tilkendt sig endnu et straffespark, og det ville Onuachu gerne sparke igen.

Denne gang spillede det hele for Genk-angriberen, og dermed sendte Onuachu bolden ind i netmaskerne fra pletten til 3-0, der også endte som kampens resultat.

27-årige Paul Onuachu står nu noteret for ni mål i otte kampe, hvor han endda har scoret i fem kampe i træk i alle turneringer.


Af Raymund Nelausen
Onsdag 27. oktober
Tirsdag 26. oktober