LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Fenerbahce får vital sejr trods komisk selvmål

| Super Lig | 0 kommentarer
Fenerbahce får vital sejr trods komisk selvmål
Foto: Getty Images

Fenerbahce besejrede lørdag aften Kasimpasa med 3-1 i den tyrkiske Süperlig og er dermed et skridt tættere overlevelsen.

Den tyrkiske storklub Fenerbahce har haft en meget skuffende sæson og lå forud for opgøret mod Kasimpasa nummer 14 med fire point ned til stregen. 

Kasimpasa, der frister en tilværelse i midten af rækken, var dog uden sejr i de tre foregående runder, så der var en fin mulighed for Fenerbahce for at spille sig væk fra nedrykningsfaren.

Det startede dog skidt for gæsterne, for efter knap et kvarter ville Fenerbahce-keeper Harun Tekin tæmme en tilbagelægning, men i stedet strøg bolden under knopperne og ind i mål. 

Fenerbahce-spillere gav dog ikke fortabt, og allerede få minutter efter var udligningen en realitet, da Eljif Elmas headede et flot indlæg fra Valbuena i kassen. 

Valbuena spillede en flot kamp og efter 72. minutter bankede den lille franskmand et frispark i kassen, og så var de vitale point på Fenerbahces hænder. 

Roberto Soldado scorede til 3-1 med et kvarter igen, og dermed henter Fenerbahce tre vigtige point i kampen om at sikre overlevelsen. 

Med tre runder igen har storklubben nu 7 point ned til Goztepe under stregen, der dog har en kamp i baghånden.

Se Superliga, Europa League og meget mere sport Live på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Niklas Bøgild

0 kommentarer

Der er foreløbigt ikke kommet nogle kommentarer til denne artikel.

Vær den første til at kommentere i vores forum.

Mandag 20. maj