Luk

Fenerbahce fik fire på stribe mod bundprop

| Super Lig | 4 kommentarer

Infoboks

Erzurum BB - Fenerbahce 0-3
Süper Lig
45' 0-1 Mert Hakan Yandas
48' 0-2 Dimitrios Pelkas
51' 0-3 Sinan Gümüs

Med en 3-0-sejr ude mod Erzurum spillede Fenerbahce sig mandag endnu tættere på toppen i den tyrkiske liga. Det var storklubbens fjerde ligasejr i træk.

Fenerbahce gik ind til mandagens tidlige kamp i Süper Lig med selvtilliden i orden, og der ventede på papiret en ganske overkommelig opgave.

Erzurum lå inden opgøret sidst i tabellen og havde blot hentet tre sejre i 17 forsøg, men værterne gjorde alligevel god figur i første halvleg.

Den afgørende skarphed manglede dog fra Erzurum, så i første halvlegs overtid tog Fenerbahce i stedet føringen, da Hakan Mert Yandas var på pletten.

Noget kunne tyde på, at Erzurum i pausen ikke fik lagt den kolde spand vand i hovedet bag sig, for en god håndfuld minutter inde i anden halvleg var kampen reelt afgjort.

Først fordoblede Dimitrios Pelkas til 2-0 i det 48. minut, inden Sinan Gumus tre minutter senere øgede til 3-0 for Fenerbahce.

Erzurum fik aldrig gjort kampen spændende igen med en reducering, så Fenerbahce kørte en sikker sejr i hus og spillede sig dermed forbi Galatasaray i tabellen.

Fenerbahce er nu på en delt førsteplads sammen med Besiktas, som dog har en bedre målscore og derfor topper den tyrkiske række efter 17 runder.


Af Martin Schmidt
Lørdag 29. januar
Fredag 28. januar