LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Fenerbahce-kamp endte i stort slagsmål

| Tyrkiet | 0 kommentarer
Fenerbahce-kamp endte i stort slagsmål
Foto: Getty Images

En stor slåskamp brød ud i overtiden af kampen mellem Anakaragucu og Fenerbahce, der resultatmæssigt spillede 1-1 i den tyrkiske Süperlig.

Fenerbahce har siden årsskiftet skulle kæmpe en kamp for at bevæge sig væk fra bunden af den tyrkiske Süperlig, hvilket de skulle fortsætte med søndag, da de på udebane skulle møde Ankaragucu.

Værterne skulle bedst fra start i opgøret, da australske Tyler Boyd tre minutter før pausefløjt fik scoret til 1-0 efter en simpel bold i dybden. 

Fra anden halvlegs start blev de tidligere Marseille-profiler Mathieu Valbuena og Andre Ayew blive skiftet ind for Fenerbahce, og med den fornyede offensive energi på banen skulle gæsterne komme tilbage i kampen.

Efter 67 minutter fik  Hasan Ali Kaldirim sat den udlignede scoring i nettet efter gode kombinationer inde i Ankaragucu-feltet. 

I overtiden skulle begge mandskaber få vist en mand ud, efter en slåskamp mellem to spillere skabte anledning til et større slagsmål mellem de to holds spillere. 

Kampen blev derfor først fløjtet af efter 103 minutters fodbold, der resultatmæssigt ikke hjælper Fenerbahce synderligt med sin kamp om at komme længere op i tabellen af den tyrkiske Süperlig.

Se Superliga, Europa League og meget mere sport Live på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Mads Adam Wegener

0 kommentarer

Der er foreløbigt ikke kommet nogle kommentarer til denne artikel.

Vær den første til at kommentere i vores forum.

Mandag 20. maj