Luk

Fenerbahce med pointtab mod bundhold

| Super Lig | 1 kommentar

Infoboks

Yeni Malatyaspor - Fenerbahce 1-1
Süper Lig
17' 0-1 Enner Valencia
35' 1-1 Mustafa Eskihellac

Fenerbahce formåede ikke at hente tre point til topstriden i Super Lig, da de torsdag måtte nøjes med at spille 1-1 med Yeni Matayaspor.

Fenerbahce var torsdag på besøg hos bundholdet fra Yeni Matayaspor, hvor storklubben skulle have tre point, hvis de fortsat ville bevare håbet om et tyrkisk mesterskab.

Inden opgøret var Fenerbahce placeret på en andenplads, men de havde fem point op til førerholdet fra Besiktas, og derfor var det et krav for storklubben, at de skulle sætte Yeni Matayaspor på plads.

Det blev dog ikke nogen nem opgave. Gæsterne fra Fenerbahce kom godt nok foran 1-0 efter 17 minutter, da Enner Valencia gav dem den planmæssige start på opgøret.

Men 20 minutter senere blev de i den grad taget på sengen, da hjemmeholdet formåede at udligne. Det hele startede faktisk med et hjørnespark til Fenerbahce men Moryke Fofana formåede at opsnappe bolden og satte en kontra i gang.

Her lykkedes han med at løbe forbi alle modstandere, inden han lagde en perfekt aflevering til Mustafa Eskihellac, som bragte hjemmeholdet tilbage i opgøret.

I anden halvleg var Fenerbahce så på jagt efter en vigtig scoring, men de havde svære betingelser, da Matayaspor stod godt pakket sammen i bagkæden og afviste alt, der nu ville komme.

Fenerbahce sad på alt spillet og havde også de største chancer, men de formåede kun at ramme tre gange inden for målrammen, og derfor slap hjemmeholdet med skrækken.

Gæsterne fra Fenerbahce formåede nemlig ikke at få ram på bundholdet fra Yeni Matayaspor, og derfor endte opgøret med 1-1 mellem de to mandskaber i Super Lig.


Af Raymund Nelausen

1 kommentar

Gennemsnit 20:34          
Og 2 skud på træværket.
Tirsdag 20. april