LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Fenerbahce nedlagt af akrobatisk Robinho

| Super Lig | 0 kommentarer
Fenerbahce nedlagt af akrobatisk Robinho
Foto: Sivasspor

Robinho scorede et akrobatisk mål for det tyrkiske tophold Istanbul Basaksehir, der efter en sen scoring af italienske Stefano Napoleoni vandt Istanbul-derbyet over Fenerbahce med 2-1.

Istanbul Basaksehir har med tidligere storspillere som Arda Turan, Robinho, Emanuel Adebayor og Emre Belozogly domineret den tyrkiske liga i denne sæson.

Lørdag gjaldt det så en kamp med meget på spil på og uden for banen, da Basaksehir stod over for Fenerbahce i endnu et Istanbul-derby.

Hjemmeholdet Basaksehir skulle få den bedste start på opgøret, da Robinho fik opsnappet et indlæg tæt inde foran mål.

Med en hurtig brysttæmning fik den tidligere Real Madrid-spiller hurtig vendt tanke til handling, og med en akrobatisk flugter fik brasilianeren smukt scoret til 1-0.

Oppe foran har gæsterne fra Fenerbahce  også en gammel storspiller i form af Roberto Soldado, og med 17 minutter igen fik den tidligere Valencia-bomber sparket udligningen ind for gæsterne efter en stor fejl af Basaksehir-forsvarsspilleren Joseph Attamah.

Den indskiftede ghaneser skulle dog blive reddet af sin italienske holdkammerat Stefano Napoleoni, der fik gledet bolden det sidste stykker over stregen.

Hjemmeholdet endte derfor i sidste ende alligevel med at trække det længste strå, og med de tre point fra dagens opgør er Basaksehir nu 11 point foran Galatasaray i toppen af den tyrkiske Süper Lig.

I den tyrkiske hovedstad spillede Ankarügcü desuden 0-0 med Bursaspor.

Se Copa del Rey-Finalen, Barcelona - Valencia Live på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Mads Adam Wegener

0 kommentarer

Der er foreløbigt ikke kommet nogle kommentarer til denne artikel.

Vær den første til at kommentere i vores forum.

Torsdag 23. maj
Onsdag 22. maj