Luk

Fenerbahce tabte til den absolutte bundprop

| Super Lig | 0 kommentarer

Infoboks

Fenerbahce - Genclerbirligi 1-2
Süper Lig
35' 1-0 Filip Novak
39' 1-1 Serdar Aziz
63' 1-2 Floyd Ayite

Fenerbahce kom i store problemer søndag, da de tabte med 1-2 til Genclerbirligi, der er placeret på sidstepladsen i den tyrkiske Super Lig.

Det var top mod bund søndag aften, da Fenerbahce tog imod den absolutte bundprop fra Genclerbirligi i den tyrkiske Super Lig.

Inden opgøret lå storklubben placeret på en tredjeplads, hvor de havde fem point op til førstepladsen, som rivalerne fra Besiktas sad på. 

De skulle derfor hente tre point mod bundholdet, men det gik ikke helt efter planen for Fenerbahce, som ikke havde en skadet Mesut Özil med i truppen.

De kom dog planmæssigt foran efter 35 minutter, da den tidligere FC Midtjylland-spiller Filip Novak, bragte hjemmeholdet i front, da han satte panden på et frispark af Jose Sosa.

Men herfra begyndte nedturen for den tyrkiske storklub. Blot fem minutter senere sendte de nemlig bolden i eget net, da Serdar Aziz scorede et klodset selvmål, da han forsøgte at cleare bolden.

Fenerbahce sad godt nok på spillet, men de formåede ikke at blive rigtig farlige, og det endte med at koste dem dyrt med 25 minutter tilbage af opgøret. 

Her lykkedes det nemlig gæsterne fra Genclerbirligi at bringe sig foran på Ülker Stadyumu i Istanbul.

Her var det Floyd Ayite, der gjorde det onde mod topholdet med sit føringsmål. Der opstod dog tvivl efterfølgende om, hvorvidt der var offside, men scoringen endte med at stå, og dermed var Fenerbahce i store problemer.

De lagde et stort pres på gæsternes defensiv i slutfasen, hvor de fik flere muligheder for at udligne. Men gæsternes svenske målmand, Kristoffer Nordfeldt, sørgede for, at stillingen forblev med 2-1 til Genclerbirligi.

Der kom ikke flere scoringer i opgøret, og derfor endte Fenerbahce med at tabe 1-2 til bundproppen i Super Lig fra Genclerbirligi.


Af Raymund Nelausen
Lørdag 16. oktober